| blondissima a întrebat:

Cand viata iti da un motiv sa plangi, poti sa gasesti alte doua motive sa zambesti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Teoretic,poti gasi, practic este foarte greu.Intotdeauna,sentimentul de suferinta,durerea, mai ales psihica, nu prea iti mai da sansa de a putea zimbi.Numai bine.

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Oricând. Dar asta nu este o garanţie, că lacrimile se vor usca.

NOname
| NOname a răspuns:

Mihaibrasov, dacă nu-ţi plac întrebările blondissimei, puteai foarte frumos să le ingnori, nu să răspunzi cu jigniri.
Şi nu vorbi în numele tuturor, te rog! Din câte vezi, eşti singurul nemulţumit de aici.

| harciog a răspuns:

Le gasesti dar mai intii accepta plinsul ca descarcare.Nu poti zimbi incarcata negativ.

| mihaibrasov a răspuns:

Din neterminata serie de intrebari cretine puse de blondissima. Cate mai ai? Serios, ne plictisesti...

| blondissima explică:

@mihaibrasov, daca lista de intrebari blondissime e neterminata, e logic ca mai am destule. De ce nu esti tu baiat inteligent sa le ignori? E greu sa dai click pe "x-ul" rosu din coltul dreapta sus?

Elianna
| Elianna a răspuns:

Ar fi bine! Cu toate ca lacrima si durerea ce a generat-o este mai profunda decat zambetul,sapa mai adanc decat un zambet la suprafata. Adica plangem la situatii mult mai grave decat cele care ne aduc zambetul. Pot sa plang ca sunt bolnava sau mi-a murit cineva drag si sa zambesc la un banc! Nu este acelasi lucru! Chiar daca sunt doua bancuri! Atata timp cat situatia care mi-a adus zambetul nu contracareaza situatia care m-a inlacrimat, nu le putem compara! Dupa ce zambesc o secunda, plang din nou!

| MenInShadow a răspuns:

Poti sa zambesti chiar daca plangi, sa sfidezi plansulaughing
Si intodeauna gasesti motive sa zambesti, gasesti pe moment, vei gasi in viitor sau iti aduci aminte de cele din trecut, deci poti sa zambesti usor, nu trebuie sa te chinuiwinking

| EuSiCuMine a răspuns:

Normal, desi viata nu e intotdeauna roz. noi ar trebui sa o coloram nu sa privim in gol.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Chiar mai multe

| Andarock a răspuns:

---> In viata sunt si bune, dar si foarte multe rele.
---> Trebuie sa zambesti mereu pentru ca asa este viata, toti patesc asa ceva, iar cel mai usor ca sa treci peste un necaz este sa zambesti si in cele mai rele situatii!

. Sper ca te-am ajutata. puppy dog eyes

| EduardTPU a răspuns:

Unul este suficientwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot, dar nu vreau. Rezerva de lacrimi trebuie improspatata, din cand in cand, in functie de situatie. Eu prefer sa o fac prin a rade cu lacrimi, chiar daca interiorul cere altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mihai,opreste jignirile, nu ma obliga sa folosesc forta psihica.Azi te rog,miine nu o voi mai face. daca nu iti convin intrebarile unor persoane, nu te obliga nimeni sa raspunzi, baiatule. Sper sa intelegi.
Numai bine.

| Me_3490 a răspuns:

Da love struck (majuscule)