Nu vine. Pamantul se afla la jumatatea ciclului sau de viata 5 miliarde de ani, peste 5 miliarde de ani va avea loc un alt Big Bang (asa spune teoria si toate cercetarile de la NASA).
Ce Big Bang va avea loc in 5 miliarde de ani?
Exact ca cel care a format universul acum 5 miliarde de ani.
Sursă : https://ro.wikipedia.org/wiki/P%C4%83m%C3%A2nt
Deci se află la jumătatea ciclului de viaţă aşa rezidă din ce spun cercetătorii. Eu nu lucrez la NASA.
Poate se refereau la soare, n-are loc niciun big bang in 5 mld. ani.
Oare cum crezi că s-a format universul şi pământul nostru terra? Totul are un ciclu de viaţă, te naşti, trăieşti mori. Aşa e şi cu universul şi planetele, se formează, există (miliarde de ani) şi dispar ca să reapară altele. Sfârşitul universului şi implicit al terrei înseamnă apocalipsa.
Nimeni NU stie, la cate,, prorociri' ' au fost toti au dat gres.
Pregatit ....ca si cum ar fi maine!
Sfarsitul lumii' a venit. Dupa migratia asta, abia inceputa, nimic nu va mai fi ca inainte! Nu ai ce pregati! Statistic poti supravietui sau nu!
Mai esti trist Alane? iti mai dau Atlanticul inapoi? sa fi din nou AlanTigerOfAtlantic
M-au gonit din Atlantic si m-am mutat la campie.Aici cica sunt mai multe mioare.Si lupi...Dar mie cel mai mult imi plac bufnitele
Cine sa te goneasca Alane? nu poate nimeni sa intre la tine in casa fara aprobarea ta.ia-ti Atlanticul inapoi!
Refugiatii
Hei, semanau cu ala din avatarul tau:O
Ok in primul rand ce ai fumat frate di in al-2-le a rand o sa vina cand iudeo-reptilian-masonicii o sa dea gres in cucerirea pitigaiatelor de la noi
Iudeo-reptilian-masonicii-s de vina cand o sa dea gres in cucerirea tarfelor noastre