| AvalohAlyn a întrebat:

Cand visam suntem in alta dimensiune sau alt plan de existenta? Multi vor zice ca nu, dar nu vi se pare ca asa ar parea si ar putea fi?

6 răspunsuri:
| Ney a răspuns:

Noi suntem in pat laughing)) Mintea noastra sau mai bine zis subconstientul nostru isi creeaza propriile imagini inspirandu-se din gandurile/amintirile/faptele noastre.

| RAY a răspuns:

Si eu m-am gandit o data asa, ca cateodata mau uimit niste vise cat de reale erau, ciudat e ca si in ele sunt rational, pana nu sunt dovezii este pesudostiinta, am vazut o data un doc despre cineva care a visat ca era in cimitir si multe statui ca apoi sa ramana paralizata, din pacate numai prind discovery science ti-l recomand sau discovery world era si fantome

| Clorox a răspuns:

A parea este total altceva cu a fi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista trei stari existentiale: material, imaterial ( spiritual ) si nimic. Fiintele spirituale pot induce vise sau ganduri in creier total nestiute sau negandite anterior de catre creier.

| RockaruL a răspuns:

Nu, deloc. Banuiesc ca toata lumea stie ca visul este produsul propriului psihic, nu e vorba despre nici o alta dimensiune.

| JustBlackNoGrey a răspuns:

Esti in creierul tau. e la latidudinea creierul cat de complex sa fie sau nu visul. altii nici macar nu viseaza.