| blondissima a întrebat:

Cand vrei sa uiti ce ai uitat, mai stii sau nu ce-ai vrut sa uiti?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Hehe, Blondissima, tare-i asta!
Acum că ai detaliat-o, să ştii că mi se întâmplă şi mie destul de des - să vreau să uit ce am uitat de draci că am uitat şi tot mă seacă gândul, că de ce am uitat şi de ce mi-am mai amintit aiurea că am uitat, mai bine nu-mi aminteam, ca să nu mai încerc să-mi amintesc în zadar ceea ce-am uitat şi să vreau să uit la loc ce/că am uitat.
Hahaha, ce râd acum eu de mine (ştiu că nu voi fi singura)!
Haioasă-i întrebarea!
Super blondissimă!
Foarte pe gustul meu! hehe.

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu poţi să vrei să uiţi ce ai uitat, pentru că nu ştii ce ai uitat şi nu poţi să vrei să uiţi, pentru că ai uitat deja.

Of, cât pe ce era să mă pierd şi pe mine...

| EmaS a răspuns:

Niciodata nu imi face placere sa imi amintesc unele evenimente mai triste din viata mea.Si daca mi-am propus sa le uit, le-am uitat! Poate a fost doar un vis urat, nu stiu!

| mihaibrasov a răspuns:

Ametitoare intrebarea. Vad ca nu e singura. Le pui doar asa sa ne blochezi sau au vreun rost intrebarile astea cu jocuri de cuvinte?

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

@blondissima : E complicat?
Raspuns : DA laughing

| Necrophagist a răspuns:

Mulţumesc Blondissima, am uitat cum e să mă simt ca la logică, şi încă corijent.Acum vreau să uit ce am uitat dar sunt prea zăpăcit să mai ştiu ce am vrut să uit.

| chelstone a răspuns:

''Cand vrei sa uiti ce ai uitat''
Unde-i logica acestei fraze?

| blondissima explică:

@mihaibrasov, eu sunt blonda, pe mine ma intrebi? laughing

| blondissima explică:

@Azazel, nu-i filozofie, sunt doar ganduri blonde...winking. Cum n-am categorie pentru intrebari blondissime (stiam eu ca am uitat ceva, si am vrut sa uit ce am uitat dar n-am reusit laughing ) le pun aici la Stiinta si Filosofie, tradus ori stii ori iti dai cu parerea. laughing

| blondissima explică:

@Noname si restul,
Ca sa explic dau un exemplu. Weekend-ul trecut te-ai plimbat prin parc si te-ai intalnit cu o veche prietena cu care ai povestit doua ore. Azi te gandesti la ea, la ce frumoasa a fost revederea si vrei sa-ti aduci aminte ce ati vorbit. Nu poti ca ai uitat. Dar stii ce ai uitat. Ai uitat( nu mai stii ) ce ai vorbit, dar n-ai uitat ( stii) ca ai vorbit. Ca daca nu ai stii ce ai uitat nu ai stii nici ca ai uitat. Si acum sa nu mai incerci in zadar sa-ti amintesti ce ai uitat alegi sa uiti iar. Sa uiti ca ai uitat. E complicat?

| AlexC a răspuns:

Sa uiti ce ai uitat? Cum? laughing

| Azazel_2358 a răspuns:

Total ilogic...nu tia iesit filozofia de data astastraight face

| express11 a răspuns:

Cind nu vrei sa uiti ce n-ai uitat, nu mai stii, sau stii ce-ai vrut sa uiti!

| BlackCatGirl a răspuns:

laughing Pai daca vreau sa uit ceva ce am uitat deja... laughing Pai am uitat deja de acel ceva asa ca uit sa uit de acel ceva laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai chef de glume din cate vad happy
Nu, nu mai sti.