| matei23s a întrebat:

Care a fost cel mai mare gest de iubire care vi s-a facut?

Răspuns Câştigător
| syme a răspuns:

Pentru mine a fost faptul ca mi-am bagat piciorul in gura lui Dumnezeu si apoi El a murit pentru mine tocmai ca sa fiu iertat pentru ceea ce i-am facut.
Si apoi sa spun ca n-am un Dumnezeu extravagant?

10 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Gestul "ex-ului", de a mă duce la memorialul balcon din Italia-Verona, şi anume : - cel al lui "Romeo si Julieta"(şi nu numai!),... prin urmare, a fost/e de apreciat! happy
Dar ţie?!(Care a fost cel mai mare gest de iubire care ţi s-a făcut?)

lolita
| lolita a răspuns:

Intotdeauna a fost alaturi de mine, intotdeauna mi-a respectat parintii si fratii, ne-am bucurat si am suferit impreuna. si nu in ultimul rand in fiecare zi face ceva pentru a-si arata iubirea.

| Elena1234456 a răspuns:

Din pacate nu am trait asa ceva sad. Dar consider ca iubirea este formata din gesturi marunte, cu toate acestea sacrificiul fiind cel mai mare dintre ele.

| Sara a răspuns:

O noapte de dragoste, cum doar in filme am vazut, pana in momentul ala. Ingrediente: petale de trandafiri, arome, lumanari, sampanie, muzica, dragoste! Stii ce inseamna sa nu mi fi ramas o particica din corp nesarutata? Imagineaza ti! Sper ca te'am ajutat!

| semida a răspuns:

Ca domnul Isus a murit pentru mine si pentru toata omenirea! Macar de ar intelege omul aceasta, nu ar mai cauta refugiu si iubire in alta parte!

| mihaa a răspuns:

Din pacate, nu am avut inca parte de asa ceva, nimeni, nu a facut ceva neobisnuit pentru mine, din iubire

| dulc3'maria a răspuns:

Sunt multe gesturi de iubire din partea prietenului meu pe care daca le'as aduna as face un mare gest de iubire dragostea consta in gesturi marunte dupa parerea mea. avem niste gesturi, pe care le facem frecvent cum ar fi ne facem cadouri unul altuia ne impresionam cu ceva nou unul pe altul de fiecare data ne dam mesaje de dragostelove struckasta mentine o relatie.pentru a nu ne plictisi desi nu cred ca ne'am plictisi vreodatabig grin

| matei23s explică:

JeSsYkA,
Super ca ai avut sansa sa vezi celebrul balcon.
Pentru mine oricat de tentant ar fi sa raspund ca sotia s-a sacrificat de nenumarate ori sa ma iubeasca, sau ca un prieten a facut nu stiu ce chestie, raspunsul e moartea lui Iisus pentru mine. Faptul ca cineva a suferit precum a suferit El si si-a varsat sangele pentru cineva, pentru mine e dovada suprema de dragoste. Mai ales ca eu, vorba lui syme de mai sus "mi-am bagat piciorul in gura Lui" si nu meritam. Aceasta fapta a lui Iisus de a muri pentru ca eu sa fiu iertat e ceva care ma face sa ma intreb cat de iubitori suntem noi.

| gigiro a răspuns:

Mi-a oferit un buchet de ghiocei, cumparat cu ultimii banuti din buzunar.

| medex3 a răspuns:

Mi'a dat papucistraight face. Altceva mai vrei?

Întrebări similare