| Clauditza a întrebat:

Care a fost primul oul sau gaina? eu cred asa; ca pterodactilul a fost primul si ouale sale in timp au evoluat si din oul sau a iesit un pui de gaina voi ce credeti?

9 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Eu cred ca a fost gaina.

| dorinaugustin a răspuns:

...cine o fi aparut primul : Adam sau Eva? nu a aparut primul cocosul ci a fost creat primul cocosul, asa cum zicea cineva mai devreme. happy

| User a răspuns:

Eu cred ca ar trebui scos internetul persoanelor cu iq negativlaughing

| User a răspuns:

Sa le fie scos*

| LNK a răspuns:

Nu cred ca se va afla vreodata raspunsul la intrebarea asta. Adica... gaina face oul, dar ea tot din ou se dezvolta, deci... nu se stie.

| adellina a răspuns:

Oul a fost primul.stiu eu de la profa de bio, ca am intrebat-o si mi-a explicat ceva legat de dinozauri.nu stiu cum sa iti zichappy

| Ionutzsa a răspuns:

Raspunsul meu la aceeasi intrebare:
Ionutzsa a răspuns:

Asta-i intrebare capcana laughing
am citit si eu pe ici pe colo si uite un raspuns amuzant :

"Dumnezeu putea sa faca mai intai fie oul, fie gaina. Problema e ca, daca facea oul mai intai, trebuia sa mai stea chiar el sa-l cloceasca, asa ca a hotarat sa faca gaina mai intai. Numai ca, gaina aceea trebuia sa faca oua, ce trebuiau sa fie fecundate, asa ca, inaintea gainii a facut cocosul, iar gaina a facut-o dintr-o coasta de-a cocosului. Problema este ca cocosul, ca sa fecundeze ouale gainii, trebuia sa aiba el insusi oua, asa ca, inaintea gainii, Dumnezeu a facut ouale cocosului!"laughing

acum serios, in biblie spune asa: " A făcut Dumnezeu animalele cele mari din ape şi toate fiinţele vii, care mişună în ape, unde ele se prăsesc după felul lor, şi toate păsările înaripate după felul lor. Şi a văzut Dumnezeu că este bine."

-> deci nu spune ca a facut oua prima data, ci animale si pasari directbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este cit se poate de adevarat.Nu si-a dat seama nimeni cum a supravietuit puisorul ala intre pterodactili.Sint singurul care stiu. A devenit extrem de inteligent si de feroce si a ucis si mincat pe toti ceilanti pterodactili si alte outoare de prin zona.

| franck2222 a răspuns:

Este o mutatie genetica.adica oul.