...cine o fi aparut primul : Adam sau Eva? nu a aparut primul cocosul ci a fost creat primul cocosul, asa cum zicea cineva mai devreme.
Nu cred ca se va afla vreodata raspunsul la intrebarea asta. Adica... gaina face oul, dar ea tot din ou se dezvolta, deci... nu se stie.
Oul a fost primul.stiu eu de la profa de bio, ca am intrebat-o si mi-a explicat ceva legat de dinozauri.nu stiu cum sa iti zic
Raspunsul meu la aceeasi intrebare:
Ionutzsa a răspuns:
Asta-i intrebare capcana
am citit si eu pe ici pe colo si uite un raspuns amuzant :
"Dumnezeu putea sa faca mai intai fie oul, fie gaina. Problema e ca, daca facea oul mai intai, trebuia sa mai stea chiar el sa-l cloceasca, asa ca a hotarat sa faca gaina mai intai. Numai ca, gaina aceea trebuia sa faca oua, ce trebuiau sa fie fecundate, asa ca, inaintea gainii a facut cocosul, iar gaina a facut-o dintr-o coasta de-a cocosului. Problema este ca cocosul, ca sa fecundeze ouale gainii, trebuia sa aiba el insusi oua, asa ca, inaintea gainii, Dumnezeu a facut ouale cocosului!"
acum serios, in biblie spune asa: " A făcut Dumnezeu animalele cele mari din ape şi toate fiinţele vii, care mişună în ape, unde ele se prăsesc după felul lor, şi toate păsările înaripate după felul lor. Şi a văzut Dumnezeu că este bine."
-> deci nu spune ca a facut oua prima data, ci animale si pasari direct
AliAli94 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: