anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care a fost primul, oul sau găina?

12 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Gaina, pentru ca oul are in sine toata informatia care arata cum va arata viitoarea gaina (sau cocos?), deci, asta vine de la gaina.

De aceea cred in creatie. Pentru ca, mergind in urma pana la prima celula de la care se presupune ca a inceput viata, ne izbim de aceeasi intrebare? De unde informatia stocata in ADN, care sa fie transmisa generatiilor viitoare, si care a spus cum vor arata celulele viitoare in cele mai mici amanunte? Sa spui ca a aparut la intimpare, intr-o "supa" primordiala, e un nonsens. La urma urmei, codul genetic e asemanator cu cel binar, doar ca e mult mai complex.

| Frank51 a răspuns:

Toată lumea știe că primul a fost bosonul happy

| johnnny123 a răspuns:

Cred că întrebarea asta.

| 1997onur a răspuns:

Nu stiu sincer ma intreb de muuuuuuuuuuult timp asta

| DonEduardo a răspuns:

Oul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai probabil, reptila, iar apoi oul, mutant și vai de capul lui, cu pene în loc de solzi. Așa văd eu apariția găinii primordiale.

| Brizbriz a răspuns (pentru anonim_4396):

Evolutionist, oul, evident, oul ala nu a iesit dintr-o gaina ci din animalul din care se trage gaina si care se inmultea tot prin oua (de la dinozauri incoace)

creationist, gaina, evident, D-zeu a creat animalele, nu ouale

jmecherist... cocosul... EVIDENT (de ce? nu ma intreba, ca nu am idee, dar asa am auzit tongue )

| anonim_4396 explică (pentru Brizbriz):

laughing Bine. Hai că nu te întreb nimic. Foarte tare intervenția ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Puișorul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prima data au fost gaini, au inceput sa faca oua si apoi s-a intamplat evolutia, au disparut cele care doar faceau oua si au continuat cele care se inmulteau prin oua. Simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Embrionul, creatura microscopica, a evoluat cu timpul crescand si prin substantele "mediul" prin care a fost trecut, s-a mostenit genetica de modificari la care a fost supus.

| Citara a răspuns:

Logic ca găina, nu ar exista un ou fara gaina...

Întrebări similare