| Prunela a întrebat:

Care ar fi explicatia schimbarilor de comportament dupa miezul noptii *nu generalizez, doar la persoana mea*? Ar fi una valida? Sa nu ziceti ca e de la oboseala pentru ca sunt huhurez de noapte.

10 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Iti dai seama de noaptea din creier si asta incita la cautare...

| Wehrmacht a răspuns:

Si care sunt aceste schimbari? Poate te gandesti tu ca o sa te schimbi si incercand sa te comporti "normal" o sa apara acea schimbare.
Si eu mai patesc chestii d-astea.Cand ma joc noaptea jocuri offline vorbesc singur de parca ar fi cineva langa mine cu care fac schimb de idei. Ziua nu o fac.Pur si simplu nu o fac.Nu stiu de ce dar nu o fac.

| Prunela explică (pentru Wehrmacht):

Devin foarte dragastoasa si scarbos de siropoasa.Nu-mi sta in fire.

| Kalla a răspuns:

Mie mi se intampla la fel. Pana la noua seara sunt normala dar dupa incep sa rad ca nebuna fara nici un motiv. Mama ma intreaba daca sunt drogata laughing)) eu chem noua seara "ora mea de nebunie".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chimiawinking

| Scarbo a răspuns:

Ziua sunt obosit, plictisit, iar noaptea sunt energic si am un chef nebunesc de a ma aventura prin cimitire rolling on the floor. Nu glumesc. Poti suferi de dubla personalitate cine stie.

| Luminou a răspuns:

Ehe,e in firea omului, chiar daca nu ne simtim obositi, suntem, si asta se manifesta prin noi facand lucruri tampite, gen razand fara motiv.

| MauriceCorelli a răspuns:

Ehehehe, lunatici! laughing

La modul cat se poate de serios, nu cred ca omul isi poate schimba comportamentul dupa miezul noptii. Poate pulsul. Dar in creier (experimentat pe mine si pe multi altii) se produc niste mici alteratii dupa o anumita ora, iar asta difera de la om la om. Unii patesc asa ceva ziua in amiaza mare, altii, ca mine, intre 3 si 6, pe cea mai crunta liniste, cand te simti singur cu lumea, atat de liniste e.

Da, e valida. E nyctophilia, daca nu ma insel. Multi manifesta asa ceva. Simti liniste, ca si cum ti s-ar lua o piatra de pe inima, un stimul in creativitate, poate, o impacare cu sine si o dorinta putin greu de stapanit de a te avanta in intuneric?

| ErrorFound a răspuns (pentru MauriceCorelli):

Linistea imi provoaca dureri de cap si ma face agresiv. Numai cand dorm vreau sa fie liniste.

| sticla09 a răspuns:

Femeile sunt mai excitate noaptea, barbatii dimineata. tu fiind femeie...esti mai altfel dupa miezul noptii.

Întrebări similare