A trebuit sa raspund unei intrebari identice intr-un chestionar. Cu mentiunea ca erau cinci lucruri pe care le consider importante. Dupa ce le-am notat, mi s-a cerut sa sterg patru dintre ele - la indicatia psihologului care a solicitat chestionarul - si a ramas unul singur: sanatatea.
Daca testarea nu s-ar fi petrecut acum cateva zile, as fi raspuns simplu: EU!
Bună.
Sănătatea, nu-mi doresc să ajung pe mâna incompetenților de doctori din sistemul public dar nici cu cei din privat nu îmi este rușine!
Pa, pa.
NoOneCanJudgeMe, stiam ca dupa acea propozitie serioasa trebuia sa urmeze ceva amuzant
Banal,monoton, comun, dar singura motivatie in viata imi este mama. intrebarea trebuia sa includa cuvantul "element" in dauna "lucrului", ca sa nu aducem fiintele la rang de lucruri
Cel mai important lucru din viata mea a fost sa gasesc care este scopul vietii mele sau cu alte cuvinte de ce m-am nascut, lucru pe care la 18 ani nu l-am stiut. Intrebata de un coleg, in cl. 12-a ce-mi doresc de la viata, n-am stiut sa raspund.Au trebuit ani de cautare si in momentul cand l-am gasit, am inceput sa traiesc cu adevarat pentru ca am stiut in ce directie trebuie sa-mi canalizez energia.