In secolul 19 a fost motorul cu aburi...iar in 20 ...cred ca internetul si avionul!
...pana la urma deschid calea unor noi posibilitati!
Automobil-ul, tranzistor-ul si mai sunt destule in special pe plan medical ...nu exista nici un clasament anume!
Navele spatiale, satelitii...cred ca e logic(cel putin din punctul meu de vedere). Daca nu ar fi ele nu am avea informatii de nici o culoare pentru stadiul la care pretindem ca suntem, oameni civilizati!
Cea mai mare descoperire a fost, este și va fi fibra optică și internetul. Uite ce de copii au ajuns să se sinucidă datorită internetului folosit aiurea.De-abia mai restrângem și noi numărul populației, că tot crește de la revoluția industrială încoace și așa mai întreținem și noi planeta o vreme.
Cea mai mare descoperire nu s-a facut.Au fost descoperiri in diferite domenii. Dupa mine internetul, fibra etc, sunt inventii nu descoperiri.Adica descoperi ceva care exista, nu pe care il construiesti. Oricum cred ca "cea mai mare descoperire" e capacitatea speciei umane, din pacate malefica, de a fi antibiologica cu ea insasi, cu tot regnul si mediul, inclusiv cu Terra. Oricum cele mai importante descoperiri cred ca sunt cele din medicina, daca au fost.
Eu cred ca descoperirea spatiului, si forma pamantului.Nu sunt din sec xx infine
AvalohAlyn întreabă: