anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care crede in viata inainte de moarte?

13 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Viata inainte de moarte o traim cu totii.Nu ai vrut cumva sa intrebi daca credem in viata dupa pragul mortii?

| Biggiesan a răspuns (pentru carminaburana43):

Nu...n-a vrut sa intrebe ce zici tu carmina a zis bine, asa cum scrie clar, viata asta e credibila? Credibila sau nu, exista e cert, da-te cu capul de pereti si-o sa vezi ca te doare, deci numai e nevoie sa gandesti ca existi, ci simti pur si simplu ca te doare, nu ai idei in cap de durere ci simti durerea apoi daca crezi asa mult in viata cealalta(aia incredibila de apoi) puneti-va un pietroi de gat si aruncati-va de pe podul de la Cernavoda sa vedeti ce-o sa se intample! Glumesc eu aici dar treburile sunt cat se poate de serioase! Fie orice ar fi pe lumea asta eu nu vreau sa mor! Bunica-mea la 90 ani in prag de moarte mi-a spus ca nu vrea sa moara, ar vrea sa mai traiasca un pic! E asa mare tristete cu moartea asta incat daca ai fi in clipele alea de pe urma ti-ar disparea subit toate ideile de viata de apoi si ai da timpul inapoi dar nu se mai poate aia e! Zambiti asta e cheia! Bucurati-va de viata pe care o aveti cat o mai aveti!

| carminaburana43 a răspuns (pentru Biggiesan):

Eu am pus o simpla intrebare nu am comentat nimic. Daca cineva a trecut prin durere atunci eu am trecut ca m-a lasat sotul meu singura la numai 48 de ani si e cumplit de greu singura.Numai eu stiu cit am plins dupa moartea lui si ce puternic ne-a marcat pe toti.Si asta nu a fost de ajuns cu oluna inainte sa moara sotul fata mea a avut accident in primul ei an de facultate si a trebuit sa fie operata de 4 ori la picior.Din caiuza asta a pierdut un an la facultate dar pe cine intereseaza bine ca din nou umbla si nu a ramas in scaun cu rotile sau mai grav bine ca nu a murit in accident cum din pacate aproape zilnci mor destui. Unii filozofi sustin ca fara durere fara suferinta nu poti aprecia viata la justa ei valoare, si daca ai trai intr-o fericire continua, nu ai aprecia-o.La un moment de suparare si eu am pus problema oare nu-i chiar Pamintul iadul cu care vesnic suntem amenintati? Eu cred ca pentru unii dintre noi chiar este.Dar totusi fiind o crestina am eliminat aceasta ipoteza.Omul trebuie sa aleaga in viata asta in ce crede sau in ce nu crede.Eu am ales sa cred si sa fiu crestina, in consecinta am eliminat ipoteza ce am simtit puternic la un moment dat cum ca iadul ar fi chiar Pamintul pe care traim.

| shadovv a răspuns:

Este o viata... dar eu prefer sa o numesc test.

| ChioruL14 a răspuns:

Ori esti vreun geniu neinteles, eu sunt prea prost si habar nu am despre ce vorbesti, ori...

| Vizitiul a răspuns (pentru ChioruL14):

ChioruL14, sau...

| anonim_4396 explică (pentru ChioruL14):

Daca consideri ca viata pe care o traiesti e viata care si-o doresti

| Shammal a răspuns:

Exist iar existenta are o calitate si anume aceea de a exista; cred si mai cred ca te-ai referit la viata inainte de nastere; daca te referi la viata pe care o traiesc acum, daca eu cred ca exist? cand pun intrebarea ma bufneste rasul si simt ca exist

| Dreamer a răspuns:

Eu nu, nu, nu nu! nu cred nu, nu! Eu nu cred in viata inainte de moarte pentru ca eu nu traiesc. Sunt un cyborg si merg pe baterii alkaline. Deci nu traiesc si nu am viata... functionez pana fac,, scurscurscuit'' d'ala si probabil atunci o parte din mine o sa ajunga la fiare vechi iar din restul se va face un vibrator...care va merge tot cu alkaline happy. Cu alte cuvinte sunt si nemuritor.

| Musique a răspuns:

Adica reincarcare aia?
Nu, e doar o prostie. (din cate stiu, inventata de chinezi. )

| Biggiesan a răspuns:

Mai există categoria religie pe aici? In viața asta trebuie să crezi băi muritorule care crezi tu că ești nemuritor.De ce să nu crezi in viata asta si sa-ti doresti alta? Asta-i cea mai buna viata posibila, dar tu esti orb si nu-ti dai seama! Lumea asta e cea mai buna lume dintre toate posibile...mai buna nu se putea! Dar trebuie sa iubesti intelepciunea ca s-o afli intr-un final nu doar sa pui intrebari ca sa figurezi pe forum ca fiind filosof!

| Powerrrrrr a răspuns:

Eu zic sa-ti traiesti viata ca dupa moarte s-ar putea sa urmeze o alta viata asemanatoare. Eu asta cred. Exista teoria cum ca viata inainte de moarte ar fi o iluzie dar nu am de gand sa accept ca traiesc o iluzie si daca chiar e asa, iluzia asta face parte din viata mea happy

| ღஜღLife4Loveღஜღ a răspuns:

Eu cred happy 100%

Întrebări similare