| honey2804 a întrebat:

Care credeti ar putea fi alte surse de energie alternative care nu sunt folosite in prezent si le-am putea folosi si care ar fi utilizarile lor posibile?

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

Energia solara, reciclarea deseurilor, hidrogenul din apa (H2O), energia marilor si oceanelor (mareele), biogazul, biomotorina din cereale, energia eoliana, energia vulcanilor. Toate acestea sunt la inceputul exploatarii lor si vor fi energiile viitorului dupa petrol si gaze. Apoi va urma energia de gradul doi, energia sistemului solar.

6 răspunsuri:
| Marcian a răspuns:

Pai conform teoriei ''stringurilor''(fizica cuantica) gravitatia unui obiect este infinita. Poate ca ar trebui sa inventam un mod de a valorifica gravitatia.Pe moment insa ar trebui sa ne axam pe energie eoliana, solara si poate hidroelecrica.

| RUMBURAK a răspuns:

Daca prostia umana ar fi o sursa alternativa nu am mai avea nevoie de altceva.

| zetmada86 a răspuns:

Noi muritorii de rand habar nu avem, dar cu siguranta ele exista, teorii ale conspiratiei sunt multe, se zice ca si petrolul ar fi o sursa de energie inepuizabila asa ca dracu stie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

se spune ca ar fi ceva in marea neagra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca s-ar putea transforma energia cutremurelor in energie electrica n-am mai avea nevoie de nimic altceva la fel si cu energia electrica data de fulgerebig grin

| Lighto_3101 a răspuns:

APA! Cica apa dintr-un mic lac ar putea aproviziona pamantul cu energie electrica 130 de ani.( dezintegrarea atomilor de hidrogen)