anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care credeti ca e treaba cu fantomele? Exista sau nu? Argumentati! Fundoi gras pentru cele mai bune argumente!

Răspuns Câştigător
| adutza12 a răspuns:

Am vazut multe emisiuni in care se prezinta case bantuite, demoni, oameni posedati etc. Am auzit si multe cazuri, chiar si de la mine din localitate. Eu sunt in dubii dar sunt genu pana nu vad nu cred, desi in cazurile pe care le-am vazut si auzit sunt extrem de credibile. Cred ca fantomele sau spiritele sunt sufletele chinuite care n-au putut sa treaca pe lumea cealalta. Unele sunt inofensive, am auzit ca fiinte dragi care si-au dat duhul mai vin sa ne viziteze din cand in cand, dar fara sa ne dam seama. Imi place sa investighez, desi nu sunt sigura ca exista fantome.

17 răspunsuri:
| Maria46854213 a răspuns:

In stiinta se folosesc metodele stiintifice pentru dobandirea de catre comunitatea stiintifica de noi cunostinte bazate pe dovezi fizice.
Folosind observatia si rationamentul pentru explicatii provizorii pentru fenomene, se creaza ipoteze. Astfel, existenta unor evenimente observabile din natura se explica doar prin cauze naturale fara a presupune existenta sau nonexistenta supranaturalului.
Informatiile elaborate din aceste ipoteze sunt mai apoi testate prin experimente care ar trebui sa fie reproductibile. Insa ipotezele trebuie sa fie falsificabile, deci, sa se poata verifica daca sunt false. In domeniul paranormalului s-au observat fenomene stranii insa nu au putut fi verificate. Existenta fantomelor de exemplu, nu este nici macar o ipoteza, ci doar o opinie sau afirmatie care se afla in afara domeniului de cercetare stiintifica.

| KidDu` a răspuns:

Fantomele sunt sunt doar sufletele unor oameni care au murit si care trebuie sa astepte 40 de zile pentru a merge la judecata de apoi. In acest interval de timp [ de 40 de zile ] ele calatoresc in locurile lor dragi. Profu` de religie ne-a spus ca acele,, fantome '' sunt de fapt sufletele oamenilor care nu au fost botezati la nastere [ in general ] [ copii mici se exclud ]]. Sper ca te-am ajutat big grin. Si mai sper ca imi dai mie funditabatting eyelashes. Bye bye :*

mira
| mira a răspuns:

Probabil ca esti foarte mica.Intrebarea s-a mai pus si de fiecare data s-a negat existenta lor. Fantomele sunt creatii ale imaginatiei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista! Ca daca ar exista, nu crezi ca ar fi in jurul tuturor? Adica de ce numai unii oameni au ''privilegiul'' de a le vedea? Iti spun eu:au o imaginatie super bogata si le place sa atraga atentia.
Sau exista la fel de mult precum varcolacii, zombii, vampirii, Zana maseluta, Iepurasul de paste sau Elodia.tongue

| karellen a răspuns:

Nu. nu exista nicio dovada fizica in aceasta privinta, doar credinte si superstitii

| DianaLostInDreams a răspuns:

Eu una cred in existenta sufletelor care nu au putut sa treaca pe lumea cealalta, dar nu cu denumirea de fantoma. Dar oricum nimeni nu poate sa aiba o explicatie pentru asta.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Da, am eu: mici la 6 lei si mari la 8 lei.
Pentru cantitati mai mari preturile sunt negociabile. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mira, eu am intrebat ca sa vad ce parere aveti de ele si de oamenii care spun ca le-au vazut, nu ca sa spun ca eu cred in fantome.

| thealchemist a răspuns:

Exista. sunt spiritele celor care au murit si nu au trecut inca dincolo. dovezi insa, nu vei avea niciodata, daca asta vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred in asa ceva sunt povesti de adormit copii daca auzi ceva straniu e vantulwinking

| Hombre a răspuns:

De imaginat putem ele fiindu-ne sugerate de altii, eu nu am vazut nici una si nu cunosc pe cineva sa spuna ca a vazut.

| AvalohAlyn a răspuns:

Fantomele pot fi de fapt sufletele nelinistite, neimpacate, tulburate a celor adormiti care pot fi linistite prin slujbe, cu ajutorul preotilor etc. Fantomele asa cum sunt prezentate in filmele SF nu exista.

| Marcian a răspuns:

Creierul nostru functioneaza pe impulsuti electrice deci, teoretic, este posibil ca acea sarcina electrica sa paraseasca creierul uman cand murim sau chiar in timpul vietii, teoretic.Probabil ar fi nevoie de o cantitate enorma de energie. Daca esti religios, daca crezi intr-un zeu, cred ca ar trebui sa crezi si in fantome dar nu prea mult.Stiinta incepe sa se implice din ce in ce mai mult in paranormal, bio-energie, religie si asa mai departe deci s-ar parea ca unele sunt adevarate dar de asemenea omul creeaza carne artificiala, cloneaza, inventeaza si nu stiu daca aceste doua domenii pot exista impreuna, domeniul misticului si al stiintei.Cred ca va veni un moment cand toata omenirea nu doar cativa oameni va trebui sa aleaga un din doua.
Nu e un raspuns clar, poate pentru ca unul clar dar adevarat nu exista, dar sper sa te ajute.Lucrurile nu sunt destul de simple ca sa fie rezolvate cu o singura intrebare, toate sunt legate intre ele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am incercat si eu treaba cu fantomele, dupa modelul din reclama la TV cu Mr Musculo, dar sa stii ca n-am rezolvat nimic! Tot singura m-am chinuit sa fac treaba prin casa, deci nu exista decat la sticla! tongue

| alina_3921 a răspuns:

Nu stiu ce sa spun. poate exista. dar la fel sa nu existe... deja simt o enigma. un mister

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai degraba cred ca exista niste energii

| rob3rttt a răspuns:

Aolo nu exista nimic! TV strica mintea laughing intreaba-i si tu pe bunicii tai, pe cineva mai batran... el sigur o sa stie si probabil ca o sa iti spuna ca nu exita nici strigoi, fantome, iele sau ce draq se mai audehee hee

bafta happy

Întrebări similare