| greenmoon a întrebat:

Care credeţi că este cea mai bună fericire? Cea justificată sau nejustificată? De ce? Credeţi că fericirea este o iluzie?

4 răspunsuri:
| Ecea a răspuns:

Fericirea este pentru prosti.
Pentru oamenii care gandesc cel putin 1 minut pe zi nu exista fericire.Nimic nu iti poate aduce fericirea, eventual pentru cateva momentete, dar nimic mai mult.

| Chris a răspuns:

Eu prefer sa fiu nefericit pentru ceva palpabil, decat fericit pentru ceva inexistent.

| Woodenpints91 a răspuns:

Prefer să trăiesc fericirea decât să mă întreb ce este.

| Handrei a răspuns:

Amandoua,nu-i asa ca am vrea sa fim cu totii fericiti mereu, indiferent de felul ei? desi e ciudat.toti fugim dupa ea,si cu cat punem mai multe intrebari despre viata si le aflam raspunsurile cu atat ea se departeaza de noi si unii renunta la aceste intrebari spunandu-si ca e doar o iluzie,asa ajungem la citatul din biblie "fericiti cei saraci cu duhul..."deci unii opresc evolutia lor renuntand la cercetari doar ca sa ramana fericiti(raman in stagiul de neinitiat, prost) dar suntem unii care nu vrem asta nu? Unii trisam si ajungem la droguri, altii inceteaza sa mai creada ca exista si se sinucid. Poate fi ceva periculos daca ii dam prea multa atentie.Viata e ciudata...