Evident ca se cunoaste, insa alt raspuns nu pot da, intrebarea fiind formulata gresit. In momentul in care ai identificat un lucru el deja trece in sfera concretului, asa ca din secret devine lucru cunoscut si incalca cerintele intrebarii.
Nu stiu care este dar stiu ca se afla in Zona 51, statul Nevada.Se spune ca acolo se studiaza tehnologii extraterestre, extraterestrii si alte din astea.
Am mancat o portie in plus, dar sa te puna dracu sa zici cuiva ca ai imbulinat-o!
Serviciile secrete. care de fapt asta fac, controleaza lumea, pe cei de la putere, nu pe tine ca om. Tu ca om esti condus de cei care sunt la putere dar in spatele lor e alta mafie. Nu stiu sa explic, nu stiu sa dau detalii, nu ma afund in ceva din care stiu ca nu sunt in stare sa ies.
Faptul că orice papă e pedofil nu mai e demult un secret.
Cel mai mare secret al lumii este insusi lumea, creatia, existenta si evolutia ei
Nu exista doar un secret a lumii ci foarte multe secrete ce noi oamenii nu putem sa le dovedim sau sa la spunem asa la intamplare
Exista mai multe explicatii:
-schimba tamponul
-s-a patat
-se machiaza
-vorbeste la telefon
-fumeaza
si alte chestii despre care nu pot sa vorbesc
Bună,
Femeia
Revenind, cred că naşterea universului?
Oricum, tot ceea ce ne este necunoscut nouă, oamenilor, ar putea fi considerat un mare secret al lumii.
Să ai o zi bună!