anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care credeti ca este diferenta dintre parintii de azi si cei de ieri?[funda:X]

Răspuns Câştigător
| Roshketz a răspuns:

E aceeasi ca si diferenta dintre copiii/tinerii/adolescentii de azi si cei de ieri. Odata cu timpurile se schimba si mentalitatile. Un parinte ce are acum un adolescent, face parte din cazurile fericite. Unul care are un copil care la randul lui e parinte.e si mai feicit. Insa generatiile incep sa se maturizeze din ce in ce mai repede. Asa ca, de aceea, acum celor de varsta a doua le este foarte greu sa ii inteleaga pe copii...pentru ca lucrurile pe care ei le faceau la 25 sau poate 30 de ani.copiii de azi le fac pana in 15. Eu personal cand ii vad pe cei mai mici chiar si cu doi ani decat mine...cum vorbesc si cum se poarta, spu "Doamne, nu credeam ca exista mai rau ca noi". Si spun asta pentru ca eu una nu pot sa pricep cum ei pot fi atat de maturi si pot gandi atat de departe la o varsta la care probabil parintii nostru jucau baba oarba in incinta blocului. In concluzie, diferenta intre parintii de ieri si cei de azi nu tine neaparat de mentalitate.ci de experienta anterioara. Parerea mea big grin

5 răspunsuri:
| andreeadragutza22 a răspuns:

Este o foarte mare diferenta putini parinti mai respecta regulile pentru copii de ieri acum pe copi iii lasa sa faca ce vor ii cred dar de fapt nu e asa. parerea mea e ca mama mea si tatal meu sunt niste parinti care ma cred mai mereulaughing pe parinti mei ii mint si uneori cand ii mint cred deci eu zic ca e odiferenta mare ( funda)?

| bogdy9696 a răspuns:

Voi stiti numai sa luati funde.Cei de ieri sunt invatati altfel taticii fiind obligati sa faca armata sunt altfel instruitit femeile puse la punc.In ziua de azi multi nu le mai pasa de copii lor nici de scoala nici de nimic, bineinteles ca sunt si parinti cu capu pe umeri care le pasa dar in general nu prea.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nicio diferenţă.
Şi părinţii de ieri munceau şi cei de astăzi. Procentual tot atâţia părinţi iresponsabili erau şi ieri ca şi astăzi.
Diferenţe sunt la nivel de societate şi la nivel de mentalitate colectivă dar la nivel strict parental, nu-i nicio diferenţă.
E firesc ca aparent să fie deosebiri pentru că-ntotdeauna va exista acea prăpaste între generaţii.

| dexro a răspuns:

Cei de azi se duc la munca aia de ieri nu, ca era duminica big grin

| chelstone a răspuns:

Ca azi le-am mai trecut o zi din viata si ca ai mai putin timp sa te bucuri de ei