| bleakk a întrebat:

Care credeti ca sunt avantajele si care sunt dezavantajele existentei unei asa-zise masonerii care conduce din umbra? Ce implicatii presupune aceasta existenta a acesteia si daca este important sa ne batem capul cu aceasta dilema? Si daca ar exista, ar trebui sa schimbe / sa ne influenteze cumva viata?

10 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Citeste si invata >> http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=4401&lang=RO
Ti-am ma idat articolul acesta, cred. Poti cauta documente pe internet, scoli de masonerie, carti scrise de masoni si tot ce vrei, trebuie doar sa cauti.

| Evolution a răspuns:

Foarte bune întrebări, eu presupun că există, se întâmple prea multe chestii de la un timp şi nu cred că trebuie să ne batem capul cu aşa ceva, cel puţin nu noi.
Nu ştiu dacă ne influenţează sau nu viaţa dar noi trebuie să studiem, să învăţăm, nu poţi controla o armată de oameni deştepţi.

| bleakk explică (pentru Evolution):

Pai si acesti asa-zisi masoni, crezi ca sunt intelectuali cu asa planuri diabolice sau doar niste oameni bogati fara prea mult creier?

| Evolution a răspuns (pentru bleakk):

Iluminatii sau masonii sunt un grup de oameni deştepţi care vor control absolut, atât timp cât noi ne mâncăm între noi şi rămânem proşti, e cam normal să ne conducă "cei de sus", se cred Dumnezeu unii şi sfidează religia, ei provoacă războaie şi după apar cu soluţii, sunt multe tehnici aiurea, oricum toţi vor muri într'o zi, depinde de noi să nu ne lăsam înfluenţaţi.

| T0T a răspuns (pentru Evolution):

Dar cica nu sunt oameni ci reptilieni:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Reptilieni

| doctorandus a răspuns:

Masoneria conduce lumea=teorie paranoida a conspiratiei.

| Lucică1998 a răspuns:

Eu cred ca exista masoneria dar nu cred ca este ceva neaparat rău, de fapt m-a simt mult mai bine știind ca nu niște idioți ca ai noștri din guvern ne conduc, ci unii din cei mai mari intelectuali ai prezentului. Un dezavantaj ar fi faptul ca nu avem posibilitatea sa vedem imaginea de ansamblu a lumii asa cum este ea, ci doar asa cum ne este prezentată de aceștia.

| CodeLights a răspuns (pentru Lucică1998):

Masoneria există, loja masonică există, dar problema este că pe youtube se exagerează prea tare și se aruncă prea tare in fundul acestor masoni toate legiunile de diavoli și de draci!
Loja masonică există, dar masoneria aia exagerată cum că ar controla vedete de la distanță cu ajutorul diavolului și alte fantasmagorii de genul acesta, deja pentru mine mi se pare prea exagerat!
Un om cu lovele la greu așa cum sunt masonii, au alte preoucupări, de exemplu să plece pe o insulă să-și petreacă ultimii zeci de ani de viață liniștit! Mulți uită că și masonii ăștia vor muri candva, că doar nu sunt nemuritori, și ca fiecare om muritor te găndești că vrei să te mai și distrezi! No?
Și chiar dacă ar fi să existe iluminații sau masonii ăștia răi și periculoși care vor să controleze toată lumea, incearcă să te găndești că sunt mai multe organizații mondiale care vor dori să facă același lucru, și se vor bate cap in cap pănă se vor plictisi laughing
Eu cel puțin, cred că se exagerează prea tare vis a vis de acești masoni și iuminați!
Poate să fie de vină și faptul că sunt mai realist, habar nu am, poate să fie și prin prisma faptului că mă prind imediat cănd ceva este exagerat sau fantasmagoric, cert este că atunci cănd văd pe cineva care dorește să manipuleze și să exagereze cu ceva, mă prind imediat că e o făcătură, un film prost regizat fără dovezi clare! Așa să faci in photoshop sau in Sony vegas pro niște filmulețe cu tot felul de bazaconii este simplu, cred că și tu ai putea face!

| CodeLights a răspuns:

Cei care promovează această idee pe youtube sunt primii care îi consider vinovați, căci le place așa de multe să promoveze masoneria pe youtube de zici că au fost plătiți de aceștia să le facă publicitate!
Am văzut clipuri pe youtube care aveau detalii prea fantasmagaorice, prea exagerate legate de căt de rea și puternică este masoneria dar și de latura demonică a acesteia!
Sincer să fiu nu cred că există o masoneria care conduce lumea din umbră folosindu-se de vedete și de sucuri, adica parcă cineva vrea să exagereze prea tare, mi se pare o exagerare maximă și multe minciuni!
Și chiar dacă ar fi să existe așa ceva, nu cred că are cum să te afecteze nici măcar căt e negru sub unghie!
Sunt afectați ăștia care urmăresc clipurile de pe youtube unde se exagerează foarte mult, poate poate au și ei vizite și abonați și le mai dă youtube niște bani acolo de o ciocolată, ceea ce nu e nimic rău, căci pană la urmă fiecare trebuie să căștige un ban! laughing
Dacă e cineva care vrea să-ți facă rău atunci mergi prin spitalele din Romania și vei vedea doctori cu inima de piatră care te operează doar dacă le bagi ceva in buzunare, adica niște bani!
Deci cu alte cuvinte, pănă să ajungă masoneria să-ți facă rău ție, te omoară medicii de la noi din țară!
Sfatul meu pentru tine este să nu-ți mai umpli capul cu asemenea tămpenii postate pe youtube mai ales, căci te vor afecta la maxim!
Dar pană la urmă faci cum vrei! Este viața ta!
Cănd mai vezi pe youtube clipuri de genul' incearcă să le eveiți, căci vor veni mulți care le vor face reclamă gratuită acestor masoni sectanți sataniști care ne manipulează cu ajutorul vedeteleor! laughing

| bleakk explică (pentru CodeLights):

De unde stii ca urmaresc astfel de filmulete pe youtube. Nu urmaresc, din contra am ajuns indirect sa le detesc, niste prejudecati pe care le-am avut care vad ca m-au ajutat sa nu-mi umplu mintea cu prea multe bullshift-uri, insa stiam ceva in mare.