Nu robotul l-a făcut pe om, ci omul pe robot. Așa că niciodată nu se va putea pune semnul de egalitate între cei doi. Cu atât mai puțin ne putem aștepta ca robotul să-i fie vreodată superior omului.
Mai degrabă un scenariu de tipul Jocurile foamei. Dar se pare că parțial îl trăim.
Lideri pseudosuveranisti in zece-cincisprezece tari europene, care introduc democratia iliberala ca in Ungaria, regimuri corupte si distrugerea statului de drept si a separatiei puterilor in stat, ca in Ungaria, si care domina UE, toate aliate cu Rusia lui Putin. Ce scenariu mai distopic decat asta vrei?
Eu zic că toate cele mai rele scenarii sunt pe masă, când avem comuniștii ruși și chinezi, iar mai nou naziștii au pus stăpânire pe America.Fiecare parte încearcă să își pună marionetele în Europa și va fi un nou război naziști vs comuniști, iar democrații vor fi mult mai puțini.Miliardarii conduc marile puteri și asupresc clasa muncitoare dintotdeauna și își vor trimite în luptă cele mai noi tehnologii, ai, arme biologice, controlează total marile rețele sociale și deja au început cenzurarea conținutului care nu le convine.Ei sunt răul cel mai mare, oligarhii. Extratereștrii în momentul ăsta ar avea secole de răutate de recuperat pentru a ajunge să fie un pericol măcar la fel de mare ca oligarhii.
Care naziști, parca America avea doar un partid comunist?
Toată conducerea de acum a Americii, în frunte cu Musk care e susținătorul partidului nazist din Germania, care face saluturi naziste, urmat de Trump care a început politicile tipic naziste precum deportări, eliminarea egalității în funcție de religie, naționalitate, gen, amenințările de invazie a mai multor țări, schimbarea constituției pentru a putea candida din nou, interzicerea avortului și contraceptivelor etc.
Sigur astea sunt asemănătoare și cu practicile comuniste, de aia mă întreb dacă ar fi posibil ca rușii să își fi implantat marionetele în guvernul SUA.
Mi se pare că are și un partid comunist, însă nu e neapărată nevoie ca un partid să aibă denumirea de nazist/comunist în titlu, pentru a reprezenta chiar asta.De exemplu în Rusia nu se numește partidul comunist, însă e de noaptea minții să crezi că reprezintă altceva.
Rousseau spune ca Statele sunt Instituite de un Contract Social. Ei bine Statele sunt facute de Tirani. Tiranii au atacat indigenii.
De exemplu Imperiul Román a inceput sa se extinda si sa atace indigenii. Dupa ce au invins si-au format o societate cu clasa lor.
Daca a.i va deveni sentient este posibil ca în viitor sa apara conflicte între roboți si oameni. Până la urmă si noi, homo sapiens nu suntem altceva decat masinarii biologice si nu avem liberul arbitru, singurele alegeri legite pe care le avem sunt de a alege daca esti bun sau rau. In rest viata omului este programata de genele pe care le mosteneste de la parinti, familia in care se naste si pozitia geografica. Deci si la oameni exista setari si un gamplay stabilit înca din momentul in care esti in burta mamei. De curand au aparut chiar si roboti sexuali, sunt rudimentari, dar peste 40, 50 de ani cred ca iti va fi greu sa iti dai seama cine este robot si cine este om :
https://m.youtube.com/......tps?/watch
Ferească Dumnezeul, Dacă îl apucă "gelozia" pe robotul ăsta!, jale cu noi!
sănt uni care ar da banii pe așa ceva, pentru mine, și gratis de lar oferi și da, tot nu lași accepta! să trăiesc cu un robot în casă ori cât de realist și "uman" lar face tot nași putea să-l văd că om! în viața mea!
Dacă îl apucă o "actualizare"!, mai masochistă! Am pus-o! m-am dus către Dumnezeu, din cauza la un robot satanist! Mă bate până ise termină lui baterile! sau o altă actualizare!))))
Peste 40 de ani nu cred ca va fi ceva foarte comun ca un barbat sa se însoare cu roboti. Pâna la urma nu este nici o diferenta între o femeie biologica si robot.
Robotul va fi programat sa fie empatic si loial din fabrica. O femeie te iubeste si iti este loiala doar daca esti atractiv sau bogat sau o combinatie dintre cele două. Deci ca sa iti ofere dragoste, care nu este altceva decat atractie sexuala, tu ca barbat trebuie sa platesti. Cu gene superioare sau cu bani ( o platesti, chiar daca si ea are job). Asa robotul îl platesti doar cu energie electica sau gen iti faci abonament ca la Netflix. Bonusuri: nu devine isterica daca pleci la bere, nu divorteaza si iti ia si copilu si casa, nu te inseala, nu incepe cu mofturi si toane etc etc. Si pentru femei va fi bun un robot pe post de sot :
Nu se imbata ca porcu cu prietenii lui misogini si badarani
Nu trebuie sa îl minti ca este bun la pat sau ca marimea nu conteaza
Nu trebuie sa il auzi cum sforaie
Nu trebuie sa îl asculti cand tipa ca prostul la televizor ca a dat dinamo gol etc etc. Deci este win / win pentru ambele sexe.
O fată majoră!, o femeie matură!,
îți oferă un bebeluș! o familie, iubirea Adevărată cu Adevărat! multe momente frumoase! reale și Adevărate! Ce nau măcar o explicație! Cătă fericire Adevărată poate să-ți aducă o fată în viața ta, și mai ales Man! când iubești cu Adevărat o fată! femeie! viața ta devine una de inexplicabil de frumoasă cu Adevărat!
Niciodată nași putea să-l compar pe un om real cu un robot! Eu cred cu Adevărat că ce vor ei să facă cu roboții ăștia este săi aducă pe oamenii cât mai aproape de dezumanizare! Să nu mai aibă oamenii! între ei sentimentele reale! Adevărate! Să distrugă conexiunea! între oamenii, să distrugă încrederea, loialitatea dintre oamenii! iar noi dacă luăm de "bine" treaba asta a lor cu roboții lor, bine nu!, vom ajunge!
este cu totul altceva să iubește cu Adevărat o fată, o femeie, și este cu totul altceva să "trăiești" cu un robot în viata ta!
Bine înțeles că și noi oamenii suntem răi, dușmănoși,... Dar astea nu înseamnă că toți "suntem la fel" am putea săne înțelegem între noi dacă există loialitatea Adevărat între noi! în toate privințele omenești! de la inimă până la sufletul nostru! și ce simțim cu Adevărat!
Loialitatea este o alegere și asumare, o responsabilitate enormă! ce și noi bărbați trebuie săne o asumăm și femeile, fetele! Dacă vrem să fie ce trebuie cu Adevărat într-o relație! reală! Adevărată!
Da sunt tot de acord cu adoptarea copillor! Tot copii sănt și ei! orice ar fi!
orice om fie bărbat sau femeie caută un om în viața lor un partener decent măcar să arate, nici să fie, chiar într-un hal care nu muncește și-l întreține părinți lui! sau să-le, aibe cu dependențe de droguri, furat...
Tot răul este în noi, oamenii. Noi suntem, răul acestui pământ, și-l distrugem zi și noaptea mai multe decât orice bombă nucleară și orice altă "invazie"...și vietate pe lumea asta!
Noi ne omorâm între noi, Noi omorâm animalele și le torturăm,Noi ne facem cel mai mare răul posibil, sufletului nostru! Vrând! Conștienți de toate faptele noastre! Tot răul care se află în noi, cu cât o săi permitem mai mult săne corupă! lăcomia, ego-ul, orgoliile, prostia, cu atâta o săne distrugem și mai rău între noi toți oamenii!
Toate astea nise întâmplă fiindcă s-a pus banii pe primul loc și nul punem pe Dumnezeu în inima noastră și sufletul nostru! Nu zic că nu "n-ar conta" banii contrează și ei, dar nu însemnă "totul" lăcomia și agonia, nebunia, de după banii a făcut mulți oamenii enorm de mulți oamenii să-și facă și lor grav de mult rău și altor oamenii mult rău!
Asta este realitatea și Adevărul, care bate orice film! Viața reală și Adevărată, tot haosul care este în lumea de azi este în continuă, dezumanizare!
Eu cred că următorul scenariu distopic e probabil: AI-ul va prelua multe din activităţile obişnuite ale omului, oferind prea multă putere firmelor care produc astfel de tehnologii. Adică inegaliatea distribuirii resurselor va fi mult mai pronunțată.
Thecurious întreabă: