Am iesit singuri din mediul nostru natural in care ne-am adaptat mii de ani, si ne-am creat o noua realitatea ''grii'', acum ne intoarcem la inceputul evolutiei si nu stim de ce ''murim incet''.
Creierul nostru este 99% adaptat sa traiasca in natura si 1% sa traisca in orase.
Vom repeta evolutia sau vom muri incercand.
Una minunata dincolo de orice ti-ai putea imagina la momentul acesta, armonie - o relatie intre noi si cu mediul inconjurator
Al trelea razboi mondial in urmatori 50 de ani va vi el va pune capat tehnologiei moderne,lipsa petrolului,distrugerea padurilor,naturi,mancarea otravita,stresul,nervi,lipsa sportului,aerul poulant, uitate in jurul tau nu vezi vremea o ea razna, mancarea e plina de otrava
specia umana va rezista da multi vor muri, vom evolua in curand, ne vom adaptata si vom merge inainte cu o planeta condamnata la moarte
Aaaaaaaaaa..va continua? Mai facem glume cu sfarsitul lumii si d-astea, dar nu se va intampla asa ceva!
Sfarsitul lumii n-am pomenit nimic de asta data viitoare citeste intrebarea mai atent am intrebat de soarta omenirii
Vom fi sortiti sa ne continuam vietile
O sa aiba o finalitatate ca tot ce exista in univers, absolut tot ce exista va intra in uitare ca si cum nu ar fi existat niciodata.
LisaJulie întreabă: