| Vitezaaaa a întrebat:

Care credeti voi ca a fost cea mai inteligenta persoana care a existat pana in ziua de azi? Eu cred ca Da Vinci. De ce? Unii ar spune ca Einstein sau mai stiu eu cine. Jos palaria in fata lui si a multora ca el dar tot cred ca Da Vinci a fost cel mai cel. Multi au fost inteligenti dar nu toti au fost " pictor, sculptor, arhitect, muzician, inginer, inventator, anatomist, geolog, cartograf, botanist și scriitor", de pe wiki. Si nu era vreun amator. Voi ce credeti? Nu degeaba am ales categoria asta sa ca nu schimbati!

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Din toate astea cate iti sunt cunoscute. Ma refer ca lucrari celebre.

| darrio2007 a răspuns:

Din toate astea cate iti sunt cunoscute? Ma refer ca lucrari celebre.

| T0T a răspuns:

Nu cred că poți zice care însă poți zice a cui inteligență a fost cea mai benefică. Eu aș zice a lui Tesla. Ce mare lucru a inventat Da Vinci? A revoluționat el tehnologia? Schițele lui nici nu au putut fi aplicate majoritatea. Nu zic că nu era geniu dar sunt diferențe mari de ce influență au avut Da Vinci și marii fizicieni care au început să își facă apariția din secolul 18 care chiar au făcut ceva concret.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu se poate afirma cine a fost cea mai inteligentă persoană. Unele persoane sunt inteligente în anumite domenii, altele în alte domenii, plus că există mai multe tipuri de inteligenţă.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Nu exista un cantar precis. Inteligenta e de mai multe feluri. Unii ar zice de ex ca Einstein a fost destept la furat idei. Ce zici de exemple ca Tesla? care a fost sabotat si nu a avut sansa sa se produca la capacitatea lui. Abia azi dupa 60 de ani cand era facut nebun oamenii de stiinta incep sa descifreze unele din proiectele lui si sa le inteleaga putin.

| Claudiu1905 a răspuns:

Primele documente despre teoria big bang au fost scrise cu 500 de ani inainte de anul 0, autor anonim, deci probabil cel care a fost cu idea a trait prin secolul -10. Imagineaza-ti cat de inteligent a fost acel om daca a emis o astfel de teorie la cunostintele tehnice de atunci. Mai toate marile teorii au mii de ani vechime iar cei pe care ii admiram noi acum sunt doar niste plagiatori, probabil niste persoane cu influenta pe care n-a indraznit nimeni sa le contrazica

| Socea_Rares_1990 a răspuns:

Poti sa fii cat de destept vrei, chiar cel mai destept om din lume dar daca nu esti inteligent nu insemni nimic.

Întrebări similare