anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care din cele patru elemente(apa, foc, vant, pamant) vi se pare mai puternic?
De ce?

Răspuns Câştigător
| MiSeSpuneTyna a răspuns:

Daca este o cantitate mica de apa, focul o face sa se evapore si pamantul o absoarbe.Deoinde si de cantitate.

32 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

De eter ai auzit? S au vrei sa i spui akasha?

| Nolkyz a răspuns:

Fiecare isi are rolul sau. Nu poti zice de unul dintre elemente ca e mai puternic decat celelalte, deoarece ele impreuna formeaza puterea. Un element fara altul nu exista. Gandeste-te la apa si foc, ele impreuna se anuleaza. Pe cand cuplate, spre exemplu vantul cu apa sau cu focul, devin extrem de puternice. Toate astea 4 formeaza un intreg intr-o armonie infailibila.

| MiSeSpuneTyna a răspuns:

Eu cred ca apa e c ea mai puternica,poate distruge aproape orice fprma de viata, poate distruge sate, orase etc.Si apa se pote evapora doar daca focul este intensn Classified, daca nu, atunci focul este stins de apa.(parerea mea)

| spike625 a răspuns:

Eu spun apa deoarece pe cat pare de linistita pe atat este de distrugatoare...e cel mai imprevizibil element

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vichtory nu uita ca foc nue xista doar pe pamant. De exemplu soarele nu are deloc pamant.
OkeILikeSkating ceea ce zici tu e cantitativ adica daca e o cantitate mai mica de vand decat de foc il inteteste iar daca focul e mai slab il stinge...winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista *

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vantul e cel mai bun!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Amarazeanu_Ruxandra_Maria_1992 apa nu o poti evapora cu focul? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ombladon nu inteleg de ce trebuie sa folosesti cuvinte vulgare...
Ma rog, fiecare element daca e concentrat in cantitati mari intr-un singur loc e foarte distrugator, nu?
Imagineaza-ti ce s-ar intampla daca ar ajunge o explozie solara pe pamant.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

クリスティーナ mda se pare ca puterea unui element depinde mult si de cantitatea sa.

| MiSeSpuneTyna a răspuns (pentru MiSeSpuneTyna):

Scuze, depinde.

| elieli11 a răspuns (pentru MiSeSpuneTyna):

Toate elementele sunt infinite adica sunt de neoprit.

| MiSeSpuneTyna a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca este o cantitate mica de apa, focul o face sa se evapore si pamantul o absoarbe.Deoinde si de cantitate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eterul nu e considerat in mitologia la care eu ma pricep un element. happy
Ma refeream strict la unul dintre acestea:
(apa,foc, vant, pamant).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu neaparat mitologia, este un fel de stil de magie, oricum nu cred ca toate elementele provin din Eter si acesta le poate distruge... worried
O sa revin cu o legenda despre cei patru alesi ai elementelor. happy

| Vichtory a răspuns:

Pamant, caci el le stapineste pe toate, pe el se afla si apa, focul, vintul. Daca nu ar exista pamantul ce ar mai conta si celelalte?

| Negrea_Amalia_1995 a răspuns:

Mie mi se pare mai puternic elementul aer sau vant nu-l poate opri nimic vantul spulbera apa, pe foc il stinge si pe pamant il sfaramiteaza
Asa ca elementul aer nu poate fi oprit cu nimic!

| AaaMoods a răspuns:

Vant! cu ce il poti opri? vantu stinge focu`, apa nu-i fake nimic! pamantul il mai rascoleste!
deci e THE BEST!

| ombladon a răspuns (pentru AaaMoods):

Esti prost? de inundatie ai auzit?:))http://www.google.ro/......tp?/imgres

| evostyle7 a răspuns (pentru ombladon):

Păcat că observi doar efectul unei acțiuni ci nu și cauzalitatea ei. Poza e din 11 martie 2011 - tsunami-ul din Japonia. Crezi că a apărut așa din senin? Nu vreau să mă întind cu postarea asta prea mult, dar gândește-te ca tsunami-ul ăla a apărut în urma unei erupții subacvatice, care implică FOC și PĂMÂNT. Așa că cele 4 elemente sunt în strânsă legătură unele cu altele.

| Aluiin a răspuns:

Bun, soarele NU are foc, soarele NU este facut din foc. Focul are nevoie de oxigen pentru a fi intretinut, in spatiu nu exista oxigen. Soarele este facut din plasma, gaze supraincalzite.
Vantul ar "castiga" detasat. Si nu pentru ca e cel mai "puternic" ci pentru ca ar folosi celelalte elemente unu impotriva celuilalt.

| anonim_4396 explică (pentru Aluiin):

Ceea la ce m-am referit eu nu este pur stiintific.
Soarele e facut la figurat din foc pentru ca e energie...
Depinde si cum intelegi tu esenta intrebarii mele. happy
In legatura cu vantul:-daca focul e mai mare si vantul e intr-o cantitate mai mica atunci acesta v-a inteti focul, nu?

| Aluiin a răspuns (pentru anonim_4396):

Focul nu arde fara vant, si daca arde, aerul cald se ridica, provocand vant.
Fara vant, focul consuma oxigenul si se stinge.Vantul nu e neaparat din aer. poate fi, dioxid de carbon, caz in care focul n-o sa arda, indiferent de "canitatea" lui. Apa daca se deplaseaza, creeaza vant, la fel si pamantul.

| anonim_4396 explică (pentru Aluiin):

Tu nu intelegi la ce ma refer eu...
Oricum, bravo!
Si perceptia ta e buna.

| sk8erGurlRuxy a răspuns:

Apa cred... ca nu poti sa o invingi cu nimic...desi cred ca toate sunt la fel de puternice, in felul lor big grin

| elieli11 a răspuns (pentru sk8erGurlRuxy):

De sigur ca esti frumoasa, dar toate elementele sunt infinite sa stii!

| DjGirl a răspuns:

Pamantul pentru ca le detine pe toate fara el nu ar mai fi nici apa, vant, foc!

| Woodenpints91 a răspuns (pentru DjGirl):

Soarele nu are pământ, şi totuşi deţine foc.

| cereb3l a răspuns:

Eu zic ca toate aceste elemente sunt egale in putere deoarece ele formeaza natura... si cum au spus ceilalti pamantul ce forta are, numa cutremurele sau apa + vant tornade iar focul cu cat bate vantul mai tare daca are ce arde focul cu atat mai mult se extinde Eu zic ca toate sunt egale

| elieli11 a răspuns:

Toti va inselati si nu glumesc, cele 4 elemente sunt infinite. Oameni pot controla cele 4 elemente adica apa, focul, fantul si pamantul.Dar casa aveti puterile acestea trebuie sa aveti un maestru al elementelor si acela sunt eu pot controla toate elementele dar nu le primiti pur si simplu trebuie sa faceti dansul dragonului pentru a avea puterile si ele sunt infinite. trebuie sa spun ca daca acceptati puterile trebuie sa stiti sa le folositi trebuie multa intelepciune si multa controlare si cei care au elementele sa nu foloseasca mana x ca e foarte periculoasa se foloseste doar in cazuri extreme. Daca vreti mai multe informatii scrieti emailul meu tavi_fabiana@yahoo.com si primiti toate informatiile posibile care pot sa vi le ofer va astept cu deosebita placere

| MiSeSpuneTyna a răspuns (pentru elieli11):

N-am auzit prostie mai mare in viata mea!laughingE adevarat,elemantele sunt infinite,dar noi nu le putem controla,si nuici nu le putem opri.Ia gandeste-te. Daca ar avea loc o inundatie, cu ce ai putea o opri? Adica, sunt mi si mi de metode, chiar daca reusesti s-o opresti, tot a prvocat daune, mari.La fel e si cu apa, pamantul si aerul.Nu te poti pune cu natura, asta doar D-zeu o poate face.App, te-ai uitat la "The last airbender"? Mi s-a parut foarte cunoscut ce-ai zis u acolo.

| Mosiesei_Alexandra_1992 a răspuns:

Apa,pentru ca ea este singurul element ce poate avea si stare lichida, si solida, si gazoasa