anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e cea mai buna religie?

20 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@Clau cine spune asta? Adevărul cui? Şi ce înţelegi tu prin adevăr?

Singura religie e cea a conştiinţei mele!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Dupa parerea mea religia ortodoxa happyAcum fiecare crede ce vreawinking

| CrucifiedCountess a răspuns:

Niciuna.

| MM a răspuns:

Cea mai buna religie e cea care te face un om mai bun.Nu conteaza in ce crezi, conteaza sa te stimuleze, sa te schimbe, sa te faca bun.

| Klara a răspuns:

Eu zic ca iudaismul...happy

| larapopa a răspuns:

Nu poti sa intrebi "care este cea mai buna religie"? Pentru fiecare om religia lui este cea mai buna.Eu sunt crestina si, pentru mine, aceasta religie este cea mai buna, cum pentru un evreu religia lui este cea mai buna si cea mai dreapta... Vrei ca un evreu, un crestin, un musulman, un budist... sa spuna ce celalalte religii sunt mai bune decat religia lui? Fiecare isi va apara religia lui si va spune ca religia lui este cea mai dreapta si cea mai buna si eu cred ca este normal sa fie asa.Sa respectam oamenii si credinta lor, principalul nu este in ce crezi, ce religie ai, principalul este sa fii OM

| Verdunkleten a răspuns:

Religia proprie. happy

| doinitza a răspuns:

Cea in care te-ai nascut, sau religia care e dreapta si e mai aproape de adevar nu de crima...

| Lorenyk a răspuns:

Religia in care tu crezi

| nustiucine a răspuns:

Niciuna... absenta oricarei supuneri in fata oricarui zeu este cea mai buna varianta...believe me

| AndrusKanu a răspuns:

Sunt ortodox, dar mi se pare mult mai organizată şi interesantă religia catolică.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ortodoxia este cea mai aproape de adevar.(adica punct)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Religiile sint toate caile pe care oamenii il cauta pe Dumnezeu. El este mai important ca orice religie...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aia care nu iti manipuleaza mintea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cea in care crezi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Yahoooooo! o intrebare bunaaaa.noi ortodocsii bineinteles.detinem cheia adevarului suprem si secretul vietii vesnice.ceilalti...indoielnici rau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crestinismul este adevarata religie si credinta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iubirea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Catolica

| hanry a răspuns:

DA ortodoxa

Întrebări similare