Nu stiu ce relevanta ar avea. Injectia cu somnifer + ucidere este o moarte "usoara".
Dar pot sa stiu de ce ne intrebi asta? Nu mi-o lua in nume de rau, dar simt nevoia sa te intreb acest lucru.
Daca puneai intrebarea asta cu o categorie mai la vale iti dadeam un raspuns pe masura impresiei pe care mi-o facu intrebarea
Asa sunt nevoita sa tac
Asta poate sa iti rasp doar o persoana care a murit, sa iti spuna cum a fost p. s deocamdata n-am murit sa iti zic cum e!
Sa dormi si sa te impuste cineva in cap.sa nu apuci sa-ti dai seama ce se intampla...nu apuci sa reactinezi
Auzi tu ce ai in cap? daca esti emoid de ala aruncate frate din avion fara parasuta ca mori instantateu cand atingi asfaltu ma rog dupa aia te injura astia de la primarie ca le faci gropi in asfalt si asa sunt destule in romania! glumeam, stai cuminte si nu-ti mai bate capu!
Baii, de unde sa stiti voi care e cea mai usoara moarte, atata timp cat sunteti vii?!
Cand esti beat si drogat! Atunci mor cu zambetul pe buze plus ca nu simti nimic, e ca un vis. N-am murit ca sa-ti zic exact senzatia, dar cand voi muri iti voi trimite un semn de sus si te asigur daca functioneaza
Una dintre întrebările mele favorite. 1) Ştinţific "injecţia letală" este cea mai bună soluţie. 2) Ceva rapid şi fără întoarcere! 3)De bătrâneţe cu o familie întemeiată, fără "duşmani" sau remuşcări (aici intră stopul-cardiac şi somnul). Nici o moarte nu este "uşoară".
Sunt incapabila sa le compar, din moment ce n-am trecut inca prin nici o tentativa. Dar nu cred ca moartea e ceva greu. Ai murit si gata! Nu mai esti. Simplu ca BUNA ZIUA, nu?
alexutza_8675 întreabă: