Raspund ce stiu, decat sa n-am habar de subiect si sa dau copy & paste de pe google prefer sa raspund doar la ce ma pricep.
Raspund cat ma duce "troaca" fara copy-paste ca argument in plus si nu consider ca ceea ce spun este cel mai bun raspuns. Functie de dispozitie raspund si la intrebari "tampite" cu raspunsuri mai mult sau mai putin "tampite".
Unele ma atrag prin originalitate, altele sunt interesante si-mi starnesc imaginatia, iar alteori simt ca pot fi utila. Mi s-a intamplat sa primesc, in urma unui raspuns, mesaje pe privat si sa am satisfactia de a constata ca am fost de folos, mai ales cand ma abordeaza adolescentii, aceasta frumoasa, nelinistita si vesnic doritoare de lucruri noi categorie de useri.
1. Daca stiu sa dau un raspuns.
2. Daca cine ofera un raspuns nefondat ori o afirmatie falsa, atunci imi este confortabil sa ofer un contraraspuns care sa salveze situatia si oamenii sa nu fuga cu pluta.
Criteriul de baza e intamplarea.Nu citesc raspunsurile date de ceilalti inaintea mea decat rar
Nu ma pricep la un domneniu anume, dar imi place sa ajut
Raspund la acele intrebari care imi provoaca o reactie emotionala, pozitiva sau negativa iar la intrebarile utilitare daca stiu un raspuns pozitiv-folositor.
Primul e sa am un raspuns, al doilea sa imi trezeasca subiectul interes intr-un fel, al treilea sub forta impulsului, cum a fost aici
Daca consider ca am ceva de spus cu raspunsul meu, o fac. Cateodata, la intrebari distractive sau tampite mai raspund si sugubat!
Intrebarile sunt cele care pun in miscare mintea. ea se misca oricum. un impuls mental directionat.
Să mă pricep în domeniu cât de cât, să fie formulată corect, să fie scrisă cu cratimă, în general, să fie lizibilă.
Salut. Criteriul e experienta personala si experienta celor din jur. Cum s-ar zice, "ma bag unde simt ca mi-a fiert si mie oala". Sau am informatii pentru ca mi-au impuiat capul altii in trecut.
Mai sunt si intrebari care imi starnesc curiozitatea si ma apuc, daca am timp, de documentare. Daca nu, astept sa citesc raspunsurile si ma bucur ca am mai invatat ceva in ziua aia.
Imi place sa citesc raspunsurile oamenilor si, de obicei, daca s-a spus deja ce as fi vrut sa spun si eu nu mai umplu degeaba spatiul virtual.
Nu aleg nici un criteriu
raspund la ce ma pricep
cultura generala
experienta vietii
meserie
De obicei da, pentru ca nu mai trebuie sa citesti ce-au scris altii ca sa nu repeti un lucru deja spus
Raspund acolo unde stiu, unde pot sa imi exprim o parere.Nu vanez fundite!
anonim_4396 întreabă: