...zise EpurasuusarupE( cu poza unui iepure biped roz) fost Poneiul Troian( cu poza unui ponei albastrui)...pai, vezi?
La mine totul e PR... apropo, nu sunt ponei, sunt iepure belgian! Da, stiu, uneori astia cresc mari cat un vitel si pot fi confundati, asta e situatia, e de la glande!
Normal ca mi-am pus la avatar un animalut pufos, am auzit ca da bine la cucoane. Daca puneam un pikamer Bosch, mai imi raspundea vreuna la postari? Pai vezi...
Neah...eu tot de animalute am parte, mai precis pisicute si catei cat cuprinde!
Aaa...si flori.Multe flori, de tot felul! De unde crezi ca mi-am tras poza de la avatar?
Si pentru ca nu era de ajuns, primesc invitatii la farmville1, farmville2 si in curand farmville3 , unde bineinteles sunt animale si flori!
Bine, eu joc Castleville, ca-s mai printesa asea
Bine ca nu joci strip poker... macar tu mai bagi cate un comentariu inteligent pe faiz, gen ")" si "))))", sa vada lumea ca esti o persoana mai intelectuala si ai opinii personale
Pardon, comentariul meu suna cam asa: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Grav e atunci cand cei mari, trecuti de 30-35 posteaza fel de fel de animalute si plante. Am cativa in lista.
Pardon, chestia aia nu e nici "pussy", nici arici cu nasuc roz, iar despre plante in afara de limba soacrei si matraguna mie nu imi plac altele...
Ce tampenii zici tu pe acolo?
De fapt lasa... mi-ai luat 30 de secunde de viata pentru a citi tampeniile tale... nu imi mai rapunde, ca se scurge timpul.
Mai bine du-te si dati in cap.
Da, du-te pe site-ul TPU de pe facebook si vezi de ce dai acolo (atat ca poze cat si comentarii)... acolo e de tine!
Da,cam majoritatea fetelor au o gramada de poze cu animalute, floricele, rochii care le adora, pantofi frumosi, pana la urma e ca si noua ne plac masinile dar tot nu le punem pe net
Naiba stie ce vor ele pe faiz. Probabil ca vor sa faca parte toate din "Clubul fetelor cu acces la net care beau apa plata cu lamaie intre ele, ca barbatii beau bere pe aiurea". Nu tu interese, feed-uri mai culte, nimic! Chiar ma gandesc de unde naiba mai obtin femeile informatii utile zilele astea, in afara de Yellow Pages si Antena 3... cat despre cutura... arde-m-ar focul daca am vazut vreo pictura cunoscuta sau vreun link de carte prin faizurile lor! Ele nici poze cu ele nu baga, ca tot li se pare ca sunt grase, nemachiate, sau au toale naspa.
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: