| Daria a întrebat:

Care e "jurnalul fericirii" pentru voi?happyAstept raspunsuri cat mai complexe si interesante, de aceea am postat la categoria asta.happy

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

In jurnal sunt trecute evenimente.Progresul lor, pe parcursul timpului.Sa insemne ca tu intrebi cum dobandesti fericirea? Sau cum am dobandit-o?

Niciodata nu va fi totul perfect,pentru ca nu exista om perfect,si mereu se va gasi cineva sau ceva care sa ne intristeze cat de putin.

Asa exista pentru fiecare om ceva ce il multumeste la maxim,cum ar fi dragostea,si oricat ar nega iubirea aduce un zambet pe buze oricarui om,senzatia aia minunata de a fi indragostit, de a simti ca iubesti totul la o persoana, si zambesti.Ala e cel mai sincer zambet.Sau cand zambesti ca vezi un copil mic cum se joaca sau un bebe care iti rade putin dulce.Astea sunt 2 momente in care chiar am simtit eu ca sunt fericita, desi in rest se prabusea tot in jur.

8 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Titlul jurnalului meu este "Libertate". De aici, nu vreau sa mai scriu nimic in el.

Apache
| Apache a răspuns:

Jurnalul fericirii?
. cred ca fericirea suprema este aceea de a putea oferi iubire, si sa fii la randul tau iubit!

| ExistaMosCraciun a răspuns:

...ca sa nu mai zic ca intrebarea asta este data ca tema la "Jurnalul fercirii" de Nicolae Steinhardt. Apuca-te si gandeste, e mai productiv.

Răspuns utilizator avertizat
| Eva a răspuns:

Cred ca ai vrut sa intrebi despre "reteta fericirii".

| WR104 a răspuns:

Fericirea este doar o stare de multumire interioara si o simti atunci cand esti implinit din punctul tau de vedere.

| Dunnamite a răspuns:

Presupun ca ai facut la scoala "Jurnalul fericirii" de Nicolae Steinhardt... nu prea inteleg intrebarea ta! nu are logica! nu poti sa ma intrebi care este jurnalul meu, ca si cum m-ai intreba care este culoarea ta preferata. nu poti avea un jurnal al fericirii ales! de aceia nu poti sa ma intrebi care este al meu! un jurnal poate sa fie trist sau fericit din punctul de vedere al cititorului sau al autorului! jurnalul nu se alege, ci se creeaza, fila cu fila, zi de zi!

poti sa intrebi "ce te face fericit?", "care-i fericirea ta?"...

Răspuns utilizator avertizat