Nu mușchii si nici înălțimea. Pe mine nu m-ai intimida cu astea cu toate ca eu sunt mult mai mic in comparatie cu tine dar am o doza de inconștiență care ma face sa nu controlez uneori.
Este ceva in atitudinea ta. Sa nu uitam ca 70% din comunicare este non-verbală.
Poate postura si nu ma refer la statura, poate expresia facială, privirea, gesturile, tonul vocii samd. Conteaza si fizicul dar in final este o sumă de factori.
Fizicul conteaza 100% aici.
Lumea s-a obisnuit ca cei mari sa fie agresivi, pentru ca majoritatea care erau mari, erau si niste nesimtiti si se comportau urat mereu, pe langa asta, mai bine de 90% din oameni n-au facut in viata lor un sport de contact, si d-aia se intimideaza, ca nu-s siguri pe ei si nu stiu cum sa reactioneze in astfel de situatii, dar mie nu mi-e frica am cativa ani de lupte in spate.
"Da-i bice la sala si se pare ca o sa te stie lumea doar de frica."
Cei despre care vorbesti nu se tem de tine pentru ca te duci la sala, probabil nici nu-si dau seama. Le e frica pentru ca esti foarte mare, marime care e data de cele peste 100 de kile de untura de pe tine.
Acum 2 ore | AndrejO explică:
Baietas, stai cuminte in banca ta. Fac sala si powerlifting de mai bine de 6 ani, fac la piept cu peste 250 de kg si indreptari peste 300. "100 kg de untura" laughing nu stii nimic, nici macar cate kile am. Sezi bland si nu te mai lua in gura pe aici
Pffff... Şi eu care mă chinui să fiu ştiut de frică. Zici că eşti tu nenea ăla din poză? păi e logic ca lumea să se sperie de cineva mai musculos ca ei.
Da-i bice la sala si se pare ca o sa te stie lumea doar de frica.
Nu merge, am incercat.
Mai incearca atunci.
Baietas, stai cuminte in banca ta. Fac sala si powerlifting de mai bine de 6 ani, fac la piept cu peste 250 de kg si indreptari peste 300. "100 kg de untura" nu stii nimic, nici macar cate kile am. Sezi bland si nu te mai lua in gura pe aici
Incearca sa-ti dezvolti simtul umorului, un zambet si o gluma mereu destind atmosfera.