anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e motivul pentru care nu reușim ceea ce ne dorim pe termen lung?
E greșit să avem o dorință?
Sau un scop?
Dar când nu reușim in nenumărate rânduri ne doare
Nu suntem pregătiți pentru acel ceva sau dorința aia este greșită?

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Omul poate sa viseze orice, nu, nu contează ce.
Problema nu e la dorința ta, ci la timpul pe care îl aloci îndeplinirii acestei dorințe.De aceea cei care muncesc mult pentru visul lor vor avea o reușită mult mai mare, decât o persoana care așteaptă să-i pice din cer.
Cât despre ultima întrebare. Posibil că poate nu meritam sa mergem în acel drum, posibil sa fie greșit, Divinitatea deschizându-ne ochii că locul nostru nu e pe acel drum, ci pe un altul, mai bun

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pentru că nu avem motiv. Pentru că ne fixăm pe scop iar nu pe proceduri. Pentru că așteptăm ca succesul să ne facă fericiți în loc să ne conducă fericirea spre succes. Pentru că confundăm realitatea cu modelul nostru personal despre ea. Și așa mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred în teoria că Dumnezeu are un plan mai bun pentru noi iar El face toate lucrurile frumoase la vremea Lui. happy
Dumnezeu știe de ce procedează așa cu viețile noastre. Chiar daca pe moment nu înțelegem, vom înțelege mai târziu.

Ioan 13:7
"Drept răspuns, Isus i-a zis: „Ce fac Eu, tu nu pricepi acum, dar vei pricepe după aceea."

| EliLeli a răspuns:

Nu suntem pregatiti pentru drumul pe care il avem de parcurs.
Si daca vrem sa ajungem la mare, unde stam descult in nisip, dar avem de trecut muntii la picior, nu o putem face descult, nu?! Cam asa si cu dorintele: vedem doar ce ne dorim nu si ce trebuie sa facem pentru a le transforma in realitate.