Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cum nimeni nu te-a facut sa suferi. Danseaza ca si cum nu te-ar vedea nimeni.Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieste ca si cum ar fi ultima zi pe Pamant.
funda plisss?:X
Fiecare lucru se intampla cu un motiv.
Un om destept invata din propriile greseli insa unul intelept invata din greselile altora.
Zic ca ei si fac ca mine! sau Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard!
Is curious, scandalous, don't be so furious
Life is a bad joke, don't take it serious
When I feel myself double-crossed, not lost
Nothing can make me swallow my words.
(E curios, scandalos, nu fi asa furios,
Viata e o gluma proasta nu o lua in serios
Atunci cand ma simt inselat, nu pierdut
Nimic nu ma poate face sa-mi inghit cuvintele)
.l'am tradus in caz ca nu t pricepi la eng.
"Nu conteaza ce a fost, trebuie sa ma gandesc doar la viitor!" e motto-ul meu.
"Curajul inseamna sa fii singurul care stie ca-ti este frica"(unul esential in Parkour)
"O iubire care nu risca nimic, nu valoreaza nimic."(Asta e chiar adevarat)
Funda?
Depun efortul minim necesar s-o duc bine. Oricum stiu ca pot mai mult de atat! (motto propriu)
Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa!
Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme...tot as glumi! pentru ca stii.viata e grea si lumea e rea.cum as putea sa rezist,daca nu m-as purta asa!
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata, ci pe CINE ai
Multumesc lui Dumnezeu pentru fiecare moment In care am ras sau am plans,mi-e indiferent constient ca fiecare hop...e o incercare si fiecare reusita un raspuns la o intrebare!
Invat sa plang fara lacrimi,sa admir cu masca indiferentei pe chip, sa sufar razand de fericire, am oferit dragoste acolo unde trebuia sa ofer indiferenta!
Sunt mai multe...
Tu dupa care motto traiesti?
"No le digas a Dios lo grande que es el problema, dile al problema lo grande que es Dios", traducere: "Nu-i spune lui Dumnezeu ce mare este problema, spune-i problemei ce mare este Dumnezeu"