| juniper a întrebat:

Care e parerea voastra? Era mai bine in copilarie cand v-ati distrat foarte mult sau acum, cand sunteti adulti si plictisitori (fara suparare). Era asa de usor pe atunci, nu era greu la scoala deloc, te jucai toata ziua si aveai foarte multa energie.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai perfecta dreptate, nu iubeam scoala cum iubeam pauzele laughing ...desi am un picior in tratament tot gasesc energie sa ma bucur de viata, e drept ca nu cu aceiasi intensitate dar inca mai am multe de trait si chiar daca am multe preocupari care imi obosesc gandirea nu m-as intorce la stadiul de copil, imi place sa ma simt independent, sa muncesc pentru. banutii mei si acum tot ce-mi lispeste ca sa fiu fericit este sa-mi intemeiez o familie, o sotie modesta cu suflet frumos care sa-mi daruiasca multi copii din dragoste si sa traim impreuna cu rude, prieteni, copii, fericiti la adanci batraneti :X :X

10 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Hehe. Pentru mine e mai frumos acum. Intr-adevar, sunt mai multe responsabilitati, dar sa fii adult nu inseamna sa uiti sa te joci! Depinde de fiecare in parte cat de mult isi aminteste sa fie copil si cat isi permite asta.

lolita
| lolita a răspuns:

laughing laughing laughing, viata mea nu este de loc plictisitoare, si acum ma joc dar altfel de jocuri, si energie inca am. mie imi place mai mult acum si nu in copilarie cand nu aveam habar de nimic si traiam in "lumea" mea. adevarat viata de adult nu este deloc usoara dar acum ai mai multe avantaje.in copilarie visam sa ma duc la petreceri, sa am rochii frumoase, etc si cum nu mai visez deja o fac big grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu sunt cls a 8 si imi place acum ca sunt adolescenta decat atunci cand voi fi mai mare.happy (Parerea mea )

| dyanna a răspuns:

Dap. este adevarat, copilaria este cea mai frumoasa perioada din viata unui om. eu inca ma bucur de ea. mai am de mancat mamaliga cam vreo 3-4 aniwinking

| jani a răspuns:

Fiecare varsta are probleme si bucuriile ei...

| Teardrop:] a răspuns:

Cred ca este cea mai frumoasa perioada a vietii.

Răspuns utilizator avertizat
| karla19 a răspuns:

Viata e frumoasa la orice varsta, daca sti cum s-o traiesti. Pe vremea mea, tinerii se distrau altfel in comparatie cu tinerii de azi. Nu vreau sa fac nici o aluzie sau sa supar pe cineva, vb la modul general... Uneori prea multa libertate strica... e bine sa ne bucuram de fiecare clipa si sa nu facem din ea un exces. SA TRAITI BINE.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Categoric da. Era frumoasă acea perioada.
Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viața unui om.
Nu pot să mă plâng nici acum când sunt adult.
Pa, pa.

| xyz a răspuns:

Era bine si atunci si e bine si acum, depinde ce vezi tu in bine.fiecare varsta cu etapa lui si stii cum e.cu cat cresti cu atat responsabilitatile sunt mai multe.