Bineinteles ca aceasta intrebare naste diferite pareri. Trebuie ca orice om sa se fi gandit intr-adevar inainte care e rolul lui pe pamant. Parerea mea este ca exist pentru perfectionarea sufletului.Sufletul meu a ales si va mai alege sa traiasca inca de cate ori este nevoie pentru a atinge perfectionarea. Vreau sa spun ins ensul de bun, de curat, pur. Fara pic de rautate.
Nu mi-a spus nimeni ca trebuie sa am un scop. Fac si eu ce fac toti oamenii. Ca si copil am fost la scoala, ca toti copiii, ca adult urmez o cariera, ca orice om normal. O sa ma casatoresc si o sa incerc sa traiesc civilizat, pe cat posibil in bune relatii cu toti oamenii. Ce altceva ai vrea sa fac? Cine a zis ca trebuie sa am un scop?
Sa intemeiez o familie, sa plantez un om, sa cresc un copil, sa imi ajut copilu/copii sa ajunga la casele lor.Si sa imi ajut semeni daca imi sta in putinta.Atata timp cat sunt sanatos si am putere de munca nu ma vait de oase rupte
Ce scop fi fericit ca te-ai nascut, ai crescut si mai apuci o zi traita, asta e scopul vieti sasi traiesti viata, sa iubesti viata, sa te bucuri de fiecare clipa traita cu cei dragi, sa ai ce isi doresti
Sa particip la recircularea materiei, exact ca si o molecula, nucleu, electron, ce o mai fi.
Să trăiesc cu adevărat cât timp sunt aici (după propria mea percepţie a ceea ce înseamnă "cu adevărat").
Scopul meu e sa ajung cineva in viata si sa schimb lumea asta, care dupa mine se dezvolta dezastruos.
Nu am un scop, trebuie sa imi completez existenta, atat.Toti suferim de narcisism pana la urma.
Scopul tau pe Pamant este sa respiri la fiecare secunda ca si cum ar fi ultima. Sa poti plange isteric in soare si sa dansezi in ploaia vietii tale. Daca vei trai doar sa iti cauti scopul, la un moment dat vei descoperi cu regret ca ti-ai irosit viata cautand ceva ce probabil aveai. Fiecare pas pe care il faci face parte din scopul tau, fiecare lacrima, fiecare zambet. Asa cum scopul florii este sa infloreasca si sa ne umple viata de miros si culoare, asa si scopul nostru este sa inflorim si sa ne indreptam privirea spre cer. Asa ca scopul meu este sa raman OM!