Pentru ca realitatea in care traim este plina de iluzii. La suprafata este doar superficialitate si minciuna.
Trebuie sa sapi foarte adanc ca sa afli adevarul despre lumea in care traim.
Exact ca un om care extrage resurse din pamant, va da de tone de pamant, nisip, noroi, pietre, dar daca nu se da batut, va gasi intr-un final diamantul bine ascuns.
La fel este si cu adevarul, e mai de pret ca orice e lumesc si de asta nu ne simtim niciodata impliniti pentru ca golul ala nu-l putem umple cu nimic material, doar linistea sufleteasca te face un om complet, fara ea esti doar materie fara constiinta, un fel de zombie, e trist, dar asa am ajuns, sa ne traim vietile in delir, condusi de instincte primitive, de dorinta de a avea tot mai mult, multi bani, multa putere, unii se cred nemuritori si ajung chiar sa sacrifice totul pentru nimic, pentru ca la final sa se trezeasca nefericiti si sa-si dea seama ca au pierdut timpul alergand dupa niste vise.
Totusi cred ca nu mai e mult pana ce va iesi adevarul la iveala, oricat de dureros va fi, iar apoi societatea va renaste.
Cei care ne conduc acum, ne vand vise si ne dau otravuri, dar ei vor plati pentru actiunile lor si vor culege furtuna pentru ca au semanat vant.
Lucrurile se intampla in mod ciclic. Vor veni vremuri grele, pentru ca nu am invatat din trecut, poate chiar un alt razboi mondial, dar dupa vor veni si vremuri frumoase.
Tine doar de noi sa nu disperam si sa avem rabdare.
E o alegere pe care trebuie sa o facem.
https://www.youtube.com/watch?v=j800SVeiS5I&t=141s
Adevărata natură umană este degradarea. Oamenii sunt răzvrătiți.
D.p.d.v. natural se împotrivesc voit naturii vrând să se cupleze cu persoane ce același sex, cu ei înșiși, obiecte, animale ș.a.
D.p.d.v. moral sunt egoiști, mândri, fac orice să fie peste alții ca ei, râzând de ei, împotrivindu-se moralei.
D.p.d.v. al credinței oamenii se împotrivesc religiilor inclusiv credinței în Dumnezeul Adevărat.
Fără Domnul Isus Hristos n-ar mai fi ieșit nimic bun din natura umană. Că până la urmă... cine decide ce este binele și ce este răul?