Sanatate si fericirea sunt unele dintre cele mai importante lucruri din viata pamanteana. Apoi ar fi familia care trebuie sa fie pe primele locuri in viata unui om si mai ales si mai ales sa nu uitam de viata spirituala unde este foarte important Dumnezeu.
Cele mai importante lucruri in viata nu sunt masurate in bani, lucrurile importante nu sunt casele, pamanturile si valorile financiare ci prietenia, increderea, mila, iubire si credinta.
Cel mai iNportant lucru in viata nu este sa stii sa scrii corect. Poate, zic poate, cel mai iNportant lucru din viata este sa recunosti la timp ca esti vata pe bat!
Credinta, intelepciunea, bunatatea, capacitatea de a ierta, de a iubi, respectul, smerenia, si empatia
Ce e mai important? Nu e clar? E viata insasi! In viata le ai pe toate, le faci pe toate. De asta ti-a fost data, sa simti ca o traesti asa cum e, buna sau rea.
@anonimul:Cel mai important lucru in viata omeneasca-sa pretuiasca viata ca pentru asta a primit-o de la Dumnezeu.Initial raspunsul asta am vrut sa il dau dar am vazut aici pareri diferite despre religie si am preferat sa nu pomenesc nimic de credinta.
Sa ai un suflet bun.
e cel mai important.
nu conteaza cum esti pe dinafara conteaza cum esti pe dinauntru.
Pocainta si credinta in Dumnezeu, acestea sunt cele mai importante(scris corect) lucruri din viata unui om. Acest lucruri definesc ce esti tu in realitate, inainte de imaginatie, minte, sanatate, etc. Cel putin, acesta e raspunsul meu.