Cel care te face sa plangi nu iti merita lacrimile iar cel care ti le merita nu te va face niciodata sa plangi...
Acum vreo 25 de ani:"Eu cobor la prima", in situatia in care mai aveam de mers vreo 4 statii, iar autobuzul a fost implicat intr-un accident oribil, 10 minute dupa ce am coborat. Pur si simplu nu mi-a placut cum conducea nebunul de la volan.
Am mereu in minte un citat :,, viata e un noian de rutina de care se agata cate o clipa de eternitate ". Mi-l amintesc si in zilele cu rutina, greutati, stres si in zilele cu bucurii,, clipe de eternitate".
Prefer sa aprecieze altii. Eu nu consider ca am spus ceva in asa fel incat sa-l pot cataloga drept "cel mai intalept".
Daca atunci cand ne-au bagat uniformele ne-am supus majoritatii care a zis da, atunci nu trebuie sa ne supunem si majoritatii care vrea sa chiulim?
Cel mai intelept lucru? Pai sa ma gandesc. Oare : "Prost a fost ala care a inventat scoala " sau...
Milostenia este un dar de la Dumnezeu, dar in momentul in care ai de suferit din cauza ei, devine un blestem.
Cind iubesti pe cineva la nebunie...cuvintele sunt de prisos...
dar sunt multeee lucruri!