Culoarea mea preferata este iubirea. Poti muta si muntii din loc, atata timp cat exista iubire, respect si intelegere. Pot sa spun ca am mai multe "culori "preferate, cea de-a doua ar fi rasaritul. Rasaritul soarelui ne da o lectie importanta de viata, si anume ca oricat de multe am indura, prin orice-am trece, trebuie sa ne revenim asa cum Soarele o face zi de zi. Rasare ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, vesteste o noua zi si un nou inceput de care ar trebui sa ne bucuram.
si ce culoare are viata? am auzit roz, am auzit la fanii de echipe, ros-albastre, alb-rosii, alb-albastre? deci cauti fantezii mai bine iesi la un suc!
Natura- un suflet ratacit, disperat dupa iubire, incalzit de propriu-i vis; care-i dulce si amar, s-ofera dragoste-n dar...
Nu radeti incercam si eu sa compun ceva...nu ma prea stiu la romana...
Culoarea mea este amurgul pe care-l savurezi mai ales cand te gandesti la faptele stramosilor nostri, la stefan cel mare, la pamantul stramosesc, la timpurile stravechi unde totul era mult mai simplu.toate aceste lucruri au o anumita culoare. istorica pentru mine
Bellinda99 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: