Cea mai adanca intrebare pentru mine ar lasa publicul cu gura cascata, nimeni nu e in stare sa faca ceea ce vreau eu dar in viata pe care o ducem in actualitate trebuie sa tragem de sfori pana ne curg apele, asta e.
Deja tot TPU ma cunoaste dar nu mi-e greu sa spun ca vreau sa raman singur toata viata, am vazut ca lumea in ziua de azi e doar pe interes si nu mai am sperante sa am familie in viitor doar o sa ma angajez ca sofer pe tir anul viitor dupa ce fac scoala si in viitor Dumnezeu vede ce face cu mine.
Pesimist doar in dragoste, ai dreptate orice om are ocazia sa-si intalneasca jumatatea dar eu nu mai cred in asa ceva, stiu ca voi avea zile dure de trait dar cand ma pun pe condus o sa-mi treaca o parte din acel chin al singuratatii, asta e viata ce sa-i faci lumea a ajuns in ultimul hal pentru a avea incredere in ea.
Na, Agentule, ghinion de data asta, fata nu poate trimite privat. Câte ai agățat așa?
Eu nu sunt pe plan agatat, iti faci o impresie gresita.
Da, da, da... Oricum, de tine e nașpa, că tu ești în Spania, deci ar fi frecție la picior de lemn. Fiecare înțelege ce vrea din expresia asta.
Omule esti amuzant dar eu nu fac misto, in Spania e la fel ca-n Romania nu e de munca si multi someri dau de greu, am noroc cu parintii ca imi dau bani de scoala sa fac in tara (taicameu in general) ma ajuta si de acolo imi continui viata, lasate de glume ca nu ma simt de umor pentru astea, salut.
Am zis eu ceva?
Hai să plângem pe TPU. Eu vorbeam de altele, boss, dar din ale tale nu te scoate nimeni, văd. Mai deschide și tu ochii.
@Aηdεεε, nimic, miss.
Daca nu ziceai de mine atunci spuneai si tu altceva dar no, mai bine lasam subiectul la o parte si adauga-ma in lista, noroc.
Da-ți-aș funda cu smac să ți-o lipesc în frunte pe vecie măi poneiule că astfel bucuros poate devii și tu cal troian să demolezi toate porțile ce-s ies în cale...adevărul e că intră intră, intră ceva! Pe când o punem de-o licitație cu fundele astea?
Ce se află pe fundul Gropii Marianelor? Încă nu, da-s tânăr și nu prea normal, deci...
Vezi ca era un documentar cu citeva filmari acolo, nu stiu daca exista pe net.Au descoperit viata pina si acolo sub forma simpla, unicelulara in orma de disc aplatizat din cauza presiunii probabil.Filmarile au fost posibile cu ajutorul unei sfere din otel si sticla extrem de rezistemte. Poate dai de el.
Cea mai adanca intrebare ar fi: Cine suntem noi cu adevarat? Si nu, n-am raspuns
http://blogrozav.blogspot.com/
Chiar trebuie sa existe atati de multi orfani pe lumea asta? Si nu, nu am raspuns pentru ea.
Ok.Deocamdata fiind si varsta nu am cine stie ce intrebare, insa ma tot bate gandul asta: De ce lumea nu e corecta? De ce atat de multa ura? a si una mai anormala:Chiar exista viata dupa moarte? Eu nu cred...Astea ar fi