| SaveTheNature a întrebat:

Care este (dupa parerea voastra) -profesia care include cel mai putin stress?

Răspuns Câştigător
| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Ingrijitul plantelor ( se plateste si pentru asa ceva).
De fapt ar fi mai multe, insa asta este, cred eu, una dintre cele mai bune variante deoarece, parca, munca cu plantele/florile te mai calmeaza/linisteste asa stii...starea aia de relaxare gen liniste interioara atunci cand dupa atata efort iti vezi reusita (nu intreba, sunt foarte multi iubitori de plante).

P.s. Nickname-ul tau mi-a oferit raspunsul pe tava.

40 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Frecatul mentei.

| SaveTheNature explică (pentru Hombre):

Uita-te si tu sub raspunsul tau si veti cati ai dresat laughing Efectul de turma functioneaza de minune si pe TPU.

| Hombre a răspuns (pentru SaveTheNature):

In viata in general, imi amintesc cand prin anii 1990 cand toata lumea freca menta, nu mai muncea nimeni si toata ziua faceau mitinguri, ma bagam cu un prieten al meu si aveam sloganuri pregatite, cand multimea rasufla putin, gata noi incepeam cu alt slogan si multimea si-l insusea instant, zbierau cat ii tinea bosogii, aiurea. Omul luat individual este mai pragmatic, atent, si echilibrat, cand este in multime se comporta ca oaia.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Paznic, gardian, vanzator de bilete RATB, centralist, masór...

| Inferno a răspuns:

Criptozoolog

| Kaℓi a răspuns:

Meteorolog la o statie meteo izolata, in munti.

| darrio2007 a răspuns:

Taiatul frunza la caini mi se pare cea mai putin stresanta.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Daca profesia actuala te reprezinta,sansele ca stresul sa apara devin automat mai mici,fiindca esti dispus sa lucrezi din placere,in pofida timpului pierdut, care ar fi singurul factor de stres in acest tip de profesie placuta tie.
Factorii de stres pot aparea din exterior, sau interior, in functie de situatia respectiva, de locul de munca, de timpul pe care il petreci cu cei apropiati tie.

| floresdemayo a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Vezi ce înseamnă să fii om inteligent? Să știi să te exprimi atât de frumos, în termeni ușori, încât nici cititul rîndurilor tale să nu devină un stres pentru nimeni. Bravo, Cioran! Frumos spus!

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru floresdemayo):

laughing
Una din cele mai stresante "profesii" : sa citesti hieroglifele adolescentilor agramati.Very stressful.Bine ca nu le citesc, ca ramaneam chel pana acum.

| Hombre a răspuns (pentru floresdemayo):

Ei si tu, a fumat iarba si a baut vodka ciorănoiu, d'aia vorbeste ca un sfant, stai sa-l vezi cand s-o trezi ce sudalme dă din el.

| floresdemayo a răspuns (pentru Hombre):

Iar tu laughing?

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru Hombre):

Cum se numeste cel care ingrijeste caprele?

| floresdemayo a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

E păstorul cu caprele, Mihaela. Dar Hombre își zice altfel. Stai că mi-am amintit: tocmai azi dădea anunț că el e al patrulea ied pierdut, dintre cei trei ai caprei laughing

| Hombre a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Spriţar.

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Cioban sau caprar, cum este corect?

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Pastor draga, vin la tata sa te mantuiasca.

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Ai vrea tu, dar stii ca nu ai acest har!

| Atlass a răspuns (pentru Hombre):

Parlamentar.

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Eu cred ca profesiile cu nivel cel mai scazut de stres ar fi psihologia ( ador aceasta profesie :X, dar pacat ca romanii sunt prea inapoiati ca sa-i recunoasca valoarea, de aceea e foarte greu sa gasesti un job in acest domeniu), ar mai fi si parlamentar ( aia fura de rup, si au gramada de bani la cap, pot dormi fara griji in timp ce alti nu stiu daca salariul le va ajunge sa isi asigure un trai decent), sau in general daca iti place ceea ce faci no stress! laughing

| Mangustă a răspuns:

Maturator sau orice alta slujba care iti asigura un rang foarte jos. Odata ce ai pe cineva sub conducerea ta lururile incep sa se complice.

| Azµre a răspuns:

Să fii polițai tată... sau să lucrezi în armată și să fii undeva sus.

| Fatamuntilor a răspuns:

Taiatul de frunze la caini.

| Wøodenpints a răspuns:

Teoretic n-ar trebui ca nici o profesie să implice stres. Asta depinde de fiecare. Unul care este stresat la modul general, va fi stresat indiferent ce profesie şi-ar alege.
Poţi fi şi şofer de autobuz, şi contabil şi poliţist şi să nai pic de stres, sau să fii super stresat făcând exact acelaşi lucru. Totul ţin de om nu de profesie.

| Solsagan a răspuns (pentru Wøodenpints):

Îi n-ai, faţă de cal. no talking

| Delicacy a răspuns:

Stresul nu apare într-o meserie decât atunci când chiar îţi place ce faci, îţi dai interesul şi pui suflet în ceea ce faci.În rest, dacă eşti indiferent nu prea ai de ce să te stresezi.

| usuk a răspuns:

Prof de desen/muzica>ei n-au treaba, trec la toata lumea nota 10 si si-au facut norma.lol

| SmokeyEye a răspuns:

Controlor de calitate la o fabrica de saltele. Sa fii platit sa dormi pe fiecare, sa zici care e mai confortabila.

| AlbaAura a răspuns:

Cea care o faci cu pasiune si din placere.

| AlbaAura a răspuns:

Cea care o faci din pasiune si cu placere. Poate sa fie oricare.

| Miranda29 a răspuns:

Fiecare meserei are o parte stressanta, nu cred ca exista vreo meserei fara nici un strop de stress

| matesanosa a răspuns (pentru Miranda29):

Meseria de somer, pensionar.winking! no stres.happy

| Dinamovistul101 a răspuns:

Toate profesiile implica stres, fiecare in felul sau happy.

| taximetristul a răspuns:

Taximetria evident

| jmarley a răspuns:

Ginecolog

| Jake109 a răspuns:

Somerii

| xLollo a răspuns:

Maturator,te doare la basca de toate.

| popraul62 a răspuns:

Sa lucrezi la un calculator.......nu esti chiar asa stresat. Acuma depinde si ce lucrezi la calcator.

| bogdhanel a răspuns:

Te faci presedinte happy sau la noi in tara parlamentar!

| CarmenFlorentina21 a răspuns:

Inginer