Nu stiu ce sa zic.dar spunand lucrurilor pe nume,cred ca cel mai bun lucru pe care l-a facut Dumnezeu pe pamant a fost pielea de femeie. cauta in cele mai adanci secrete ale omenirii,si vei descoperi acolo,o femeie,nicidecum un barbat,fiind obiectiv,crede-ma ca am mai multa incredere sa plec la undrum primejdios alaturi de o femeie,decat in compania unui barbat,mai mult de asta,priveste in jurul tau,frumuseti ale naturii,minuni ale lumii,frumuseti ce-ti taie respiratia,apus si rasarit,inaintea carora ramai fara cuvinte,dar mai apoi,priveste o femeie frumoasa care te iubeste si varsa lacrimi pentru tine,iti daruieste un copil si fericire,,oamenii continua sa-l caute pe Dumnezeu si ingerii lui,eu privesc o femeie minunata,si -mi raspund la intrebari,pentru atatia oameni, fara raspuns, invata sa privesti dincolo de orizontul conturat de ideile preconcepute.
Cata vorbarie:38 de raspunsuri si tot n-ati rezolvat problema; o concluzie se impune:la acea esenta nu se ajunge decat in tacere.
Nu te alarma k nu-ti pune nimeni in pericolo locul de expert TPU. pari cumva bulversata, e ca si cum cineva ti-a calcat teritoriul, si daca-as face-o? Imi poti tine piept!?
Nu te supara, dar cred ca doamna e prea valoroasa si nu cred sa dea importanta unor titluri mai mult ca unor conversatii sincere intre oameni.Iar treaba cu "pieptul"o cred trecuta prin viata (dupa experienta)si nu prea cred ca se merita un atac la adresa ei.
Mi l-ai incalcat deja dandu-mi tarziu, dar exact cum il asteptam, un raspuns.Nu-mi propun sa tin piept cuiva, chiar daca din alte motive decat crede harciog.Dar daca e amicala provocarea n-o sa dau bir cu fugitii.P.s.Imi place sa cred ca "intr-u"a fost un accident.Si,ca sa fiu in ton cu raspunsul stiut:astept.
Manusa ai aruncat-o tu, nu eu.si inteligenta ta,nu a intarziat sa realizeze k de fapt, nu era decat o simpatie ascunsa in spatele unor cuvinte,in aparenta rautacioase, in realitate insa, pline de consideratie.si totusi,in general oamenii nu fac lucruri doar pentru a-si ajuta seamanul,ci si pentru a-si maguli amorul propriu, si a smulge din sufletul celorlalti, aclamatiile ce dau asigurarea k sunt cineva.tot respectul
Si iata cum,desi nu ti-ai propus, esti singurul care a ajuns la esenta; fiindca femeia e mai mult decat rezulta din discutia anterioara, sau nu numai...
Eu sunt mihai si tu esti asa cum esti, as vrea sa pastram legatura, intr-un fel sau altul...