| CoXCo a întrebat:

Care este interesat de carti de filozofie / psihologie / sah / arte martiale / Yoga si din specialitatea Mioarei Avram? Preturi intre 15 (cam 4-5 carti) si 30 (tot 4-5), in rest sunt la 20-25 lei. In total costa peste 1200 lei si nu vand mai putin de 10, voua revenindu-va sarcina sa platiti in avans coletul (10-15 lei), daca n-aveti pe nimeni in Galati. Pt. mai multe detalii, lasati o adresa sa luam legatura. De asemenea mai am si un dictionar Englez - Chinez, dialectul Pinyin, luat din afara, ed. 2006. 1782 pagini - 50 Euro si 2 ghiduri de conversatie rom. - chinez. DEX - 1996 - 60 lei. http://www.okazii.ro/catalog/60478842/colectie-carti-fil ozofie-psihologie-sah-.html De amatori sunt satul. Profesionisti interesati?

6 răspunsuri:
| AlxMro a răspuns:

Ce fel de arte martiale? Cuprinde aikido?

| harciog a răspuns:

Vii cu oferte tentante cind nici macar fluturasii de salariu nu s-au dat? Multumesc dar cred ca am sa le iau pe rind, in timp.

| DorelSudoru a răspuns:

rolling on the floor auzi cica "Preferabil le schimb pe componente Intel, sau un computer bun."
Mai bine nu mai postai

| CoXCo explică:

D2ny, cuprinde sisteme de autoaparare, nu exact Aikido. Instructaj prin poze, diagrame, puncte energetice, arme (dictionarul),...
harciog, tot respectul meu, daca esti unu' dintre cei care-l mai pasioneaza cunoasterea si, in speta, cititul. Succes!

| Mayar a răspuns:

Eu sunt interesata de carti de psihologie big grin

| CoXCo explică:

Nikollelce, ma bucura asta, dar nu te pot ajuta, daca nu imi lasi o adresa, daca vrei sa le achizitionezi si nu doar sa te consiliez, lucru care, apropo, nu il mai fac fara sa obtin cel mai mic avantaj posibil, material daca se poate, ca de multumiri am sufletul plin.