Noul testament este foarte usor de inteles. Vechiul testament este foarte greu pentru mine cel putin. Exista bible project Romania si hope discovery Romania. Mi-se par cele mai utile si usor de inteles canale crestine. Exista si aplicatia bible project cu N explicatii si este si in format audio pentru fiecare dogma ( catolica, reformata, ortodoxa, penticostala etc). Acum lasa-ma sa-mi fac talentul! Cea mai buna meditatie este berea! Beer is life! Cu cat bei mai multe beri cu atat te linistesti mai mult
Pentru "o minte echilibrata si limpede" as sugera mediatia…te calmeaza, îți eliberezi mintea, te înțelegi mai bine, îți întelegi gandurile, nu mai ai griji, regrete, traiesti si apreciezi momentul in care esti etc.
Mie îmi placea sa fac yoga pentru ca ma simteam mai bine si fizic, ma simteam mai flexibila/elastica, ascultam muzica relaxanta sau spirituala.
In fiecare dimineata sau inainte sa adorm ascultam afirmatii pozitive devenind un obicei frumos si ma simteam mai bine
Poti sa faci si o rugaciune inainte de somn, sa fii recunoscator pentru tot ce ai si oamenii de langa tine sa ai asa o liniste sufleteasca, dar fara o rutina nu cred ca ar ajuta extrem de mult incat sa vezi acea schimbare in viata ta, fara actiune doar vorbele nu fac nimic.
Pe langa asta eu faceam si sport, asta m-a ajutat pe mine cel mai mult privind sanatatea atat fizica cat si mentala.
Nici una! Yoga te tâmpește, iar Biblia ai să o înțelegi abia la vârsta maturității.
Strămoșii noștri spuneau "In vino veritas" - Adevărul e în vin. Eu îți recomand așa din când în când un pahar de vin alb - îți va da chef de viață.
Doar Dumnezeul! Doar Hristos!
Îți poate ține mintea! Sufletul, inima, curat cu Adevărat!
Restul este lumesc și omenesc!
Orice am pune înaintea lui Dumnezeu! și Hristos! în inima noastră și sufletul nostru! ori cât de bine ai trăi și ori cât de lux, opulentă, aparențe, faimă, vedetisme, aforisme, bogați, banii nemilimitați, femei de top frumoase!, bărbați gigolo cu de toate la ei!
Orice, absolut orice am pune înaintea lui Dumnezeu! și Hristos! în inima noastră! VOM PİERDE! CREDEȚI-MĂ PE CUVĂNT! VOM PİERDE Șİ VOM REGERTA GRAV RĂU DE TOT!
Nu aveți habar( cât de mult vă iubește Dumnezeul nu aveți habar cât de mult vă iubește Hristos! cu Adevărat! Nu vă întoarce fața! De la Dumnezeu și Hristos! Chiar de greșiți în limita omenească! și să NU ajungeți la dezumanizare! fapte inumane! Nea oferit șansa! Nu o dată! Nu de două ori, nu de trei ori, și nici de 1000 or! Știți câte șanse avem? Săne mântuim! Și Săne ferim sufletul de păcatele ce fac rău grav de rău! Știți de câte ori avem șanse Săne întoarce către Dumnezeu! și Hristos! Atâta timp cât nu ne vindem sufletul și inima noastră pentru ce ne face rău voit! și cu intenția! și voința de a ne distruge! Sufletul! și inima! de a ne pune pe drumurile pline, ce near face sigur! grav de rău! Atâta timp avem! cu toți! cât nu ne vindem sufletul și inima, Nu vă încânți la băutură, la droguri, la femei și bărbați, va vor decât pentru o perioadă sau o noapte! Fiindcă este ușor, este extrem de ușor, să ajungem de folosul și plăcerea altora de a profita de inima noastră sufletul nostru trupul nostru! Să-și îndeplinească satisfacă tot felul de obiceiuri grav de bolnave! cu noi!
Dumnezeul și Hristos!, nu respinge pe absolut nimeni oamenii îl respinge fiindcă au interese lor... Dumnezeu! și Hristos! N-are niciun interese "Săne facă rău" tot interesul lui cu noi toți este să rămânem oamenii cu inimă și sufletul Adevărat! Și să NU! ajungem dezumanizați!
Asta e ca si cum ai intreba ce alcool sa bei, ca sa devii euforic.
Raspunsul trebuie sa il afli singur, sau altfel zis, trebuie sa-ti alegi singur cu ce te imbeti.
Dar comparand un credincios oarecare, adica gras, incult, plin de afectiuni medicale si eventual sarac, cu un practicant de yoga oarecare, de obicei slab/sanatos si eventual cu o ocupatie intelectuala, cred ca as alege acel sport, cel putin in detrimentul astora care pupa moaste si voteaza sedentari de pe tiktok.
annnnna13 întreabă:
anonim_4396 întreabă: