În fiecare zi sunt o persoană diferită față de ziua anterioară.Ca de exemplu azi citesc un răspuns care l-am dat acum câteva zile şi parcă mi se pare stupid.Mă schimb în permanență şi râd de alții de vârsta mea cât de imaturi şi nepăsători sunt.
Cand am realizat ca de fapt nimanui nu ii pasa de nimeni in afara de sine. Asta acum 2 ani cand eram in depresie. Totusi realizarea asta m-a ajutat sa trec peste deorece mi-am zis ca daca intredevar e asa de sa nu ma conformez si eu?
La varsta de 12 ani am realizat ca nu mai sunt asa mica si am inceput sa privesc lumea cu alti ochi. Modul de a gandi mi s-a schimbat radical.Am realizat ca lumea nu e tocmai roz
Cand mi-am luat un catel, am inceput sa fiu mai iubitoare, mai darnica si mai multe ganduri pozitive
Pai a fosta atunci cand am mai crescut si am inceput sa-mi pun intrebari legate de existenta lui Dumnezeu si sa ascult rep. Faptul ca nu mai sunt asa credincioasa mi-a schimbat gandirea
Odata m-am gandit sa ma sinucid, incheietura mainii mele stangi eran plina de sange si ochii mei erau plini de lacrimi.de atunci m-am schimbat....dzeu ne da viata, si el o ia. Mama mi-a zis asta in timp ce ma bandaja.
Suntem în continuă schimbare și niciodată nu rămânem la fel.
Există anumite trepte pe care trebuie să le parcurgem.
Nimic nu este stabil.
Cred ca acel moment la mine a fost terminarea liceului, inceperea facultatii si primul loc de munca...
Pe la 14-15 ani, cand am inceput sa ma gandesc de ce m-a abandonat tatal. Si de ce nu l-am vazut nici o data. Si de ce nu ma cauta. Pana atunci vedeam viata roz.
Iti spun eu sigur ca atunci cand esti in pragul de a face parnaie, iti schimbi gandirea total. gandirea, poate si comportamentul. Eu am trecut prin asa ceva si crede-ma ca acum sunt cu capul pe umeri si nu mai fac ce faceam inainte.
Uneori iti schimbi gandirea fara sa iti dai seama. Trebuie sa faci o comparatie intre "tine" din prezent si intre "tine" de acuma 5-10 ani.