Întrebare recomandată | Claudiuu a întrebat:

Care este momentul din viata care tia schimbat definitiv gandirea?

44 răspunsuri:
| HiddenWorld a răspuns:

În fiecare zi sunt o persoană diferită față de ziua anterioară.Ca de exemplu azi citesc un răspuns care l-am dat acum câteva zile şi parcă mi se pare stupid.Mă schimb în permanență şi râd de alții de vârsta mea cât de imaturi şi nepăsători sunt.

| MargarinaCuMustar a răspuns:

Cand am realizat ca de fapt nimanui nu ii pasa de nimeni in afara de sine. Asta acum 2 ani cand eram in depresie. Totusi realizarea asta m-a ajutat sa trec peste deorece mi-am zis ca daca intredevar e asa de sa nu ma conformez si eu?

| AlicefromWonderland15 a răspuns:

La varsta de 12 ani am realizat ca nu mai sunt asa mica si am inceput sa privesc lumea cu alti ochi. Modul de a gandi mi s-a schimbat radical.Am realizat ca lumea nu e tocmai roz big grin

| beatricebeA21 a răspuns:

Cand mi-am luat un catel, am inceput sa fiu mai iubitoare, mai darnica si mai multe ganduri pozitive

| Roccsy a răspuns:

Pai a fosta atunci cand am mai crescut si am inceput sa-mi pun intrebari legate de existenta lui Dumnezeu si sa ascult rep. Faptul ca nu mai sunt asa credincioasa mi-a schimbat gandirea

| ShyAngel a răspuns:

Odata m-am gandit sa ma sinucid, incheietura mainii mele stangi eran plina de sange si ochii mei erau plini de lacrimi.de atunci m-am schimbat....dzeu ne da viata, si el o ia. Mama mi-a zis asta in timp ce ma bandaja.

| terapie a răspuns:

Suntem în continuă schimbare și niciodată nu rămânem la fel.
Există anumite trepte pe care trebuie să le parcurgem.
Nimic nu este stabil.

| BogdanB93 a răspuns:

Cred ca acel moment la mine a fost terminarea liceului, inceperea facultatii si primul loc de munca...

| IancuAndrei a răspuns:

Pe la 14-15 ani, cand am inceput sa ma gandesc de ce m-a abandonat tatal. Si de ce nu l-am vazut nici o data. Si de ce nu ma cauta. Pana atunci vedeam viata roz.

| Chevyx a răspuns:

Iti spun eu sigur ca atunci cand esti in pragul de a face parnaie, iti schimbi gandirea total. gandirea, poate si comportamentul. Eu am trecut prin asa ceva si crede-ma ca acum sunt cu capul pe umeri si nu mai fac ce faceam inainte.

| Leucoplast a răspuns:

Uneori iti schimbi gandirea fara sa iti dai seama. Trebuie sa faci o comparatie intre "tine" din prezent si intre "tine" de acuma 5-10 ani.