"Tot la hot ii este frica de furat si la curva de-nselat"...cu dedicatie pentru stapana musunoaielor.
" Prost nu e cel ce nu intelege unele lucruri, ci acela care le intelege pe toate pe dos "
O corectie! Nu mai scrieti moto cu 2 "t"! ( asa provinde din lb latina, asa pastrati-l )
si moto-ul meu este "Ce nu te doboara, te face mai puternic! "
Eu am un motto al meu, original-Atunci cand nu merita sa vorbesti, scrii! Hartia este cel mai bun prieten, suporta bucuria si lacrima, prostia si inteligenta!
Dragostea? O combinatie intre entuziasm si idiontenie pe care orice muritor cu nesant ce nu-si poate controla trairile o poate trai... Asta e facut de sora mea care e un geniu in compuneri!
"Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie"...de asta ar trebui sa tina cont toti cei carora le place sa plagieze.
"Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie` sa fii un pic destept!' :X:X:X Ador zicala asta.
Motto-ul meu preferat si unul foarte adevarat este:"Piticul nu e mare chiar de ar sta pe un piedestal, colosul isi pastreaza marimea chiar si intr-un put".
"cand te ocupi prea mult de defectele altora, n-ai timp sa le indrepti pe ale tale"
AndraWIne întreabă: