Nu are nimeni nici un scop, decat cel care til creezi pe parcurs, si asta daca vrei sa-ti creezi unul, asa zisele invataturi, idei(false) ca am fi creeati cu un anumit scop ne dau falsul sentiment de importanta.
Sa imi iau o casa sa am un loc de munca pentru ce pot eu sa fac si sa imi creez o familie fericita
Ce te face fericita? Ce te-ar scula din pat, cand ai fi bolnava? Ce sentimente ai cand faci anumite servicii oamenilor? Ce ti-ar placea sa faci? Ce zodie esti? Numai bine!
Amuzant ca întrebi zodia: gemeni.
Pentru ce muncești?
Chestii simple,"romanesti" poate ca o casa,o masina... apoi pentru cele de uz necesar pentru viata de zi cu zi(mancare,haine,accesorii,bla bla bla). Deocamdata nu stiu la ce imi trebuie casa si masina,chiar daca le-as avea de acum,sau poate le am,nu mi-ar folosi de unul singur,dar vrei,nu vrei,cu bune si cu rele viata merge inainte,timpul se scurge neincetat,trebuie sa ne adaptam si sa mergem inainte infruntand imprevizibilul. Buna intrebare,sincer si eu ma intreb acelasi lucru,de fiecare data inainte sa adorm,dar totusi, inca, nu gasesc o explicatie, o explicatie care sa ma motiveze, sa ma "scoata" din aceasta rutina si sa imi faca timpul mai fericit.
Pentru Dumnezeu si pentru ca sa ai orga'sme, sa bei, sa mananci, sa asculti o muzica buna, sa vezi natura, sa meditezi, sa construiesti, sa cresti copii, sa iubesti, sa spui o vorba buna oricui are nevoie si ca sa faci multe alte lucruri utile si bune si frumoase.
"Nu are nimeni nici un scop, decat cel care til creezi pe parcurs, si asta daca vrei sa-ti creezi unul, asa zisele invataturi, idei(false) ca am fi creeati cu un anumit scop ne dau falsul sentiment de importanta." - evident ca fiecare om are un scop particular care e bine sa se potriveasca cu scopul Lui Dumnezeu si cu vointa Lui.
Scopul care te calauzeaza in viata este frumosul bunatatea si adevarul. Albert Einstein.
Scopurile sunt multe problema e ca tu nu te-ai ales nici unul.
alege unul si urmeazal, iar la batranete vei sti daca a fost alegerea corecta pana atunci joc de glezne.
Scopul nostru este să existăm. De ce? Pentru că nu există "nimic" sau pentru că nu am aflat încă de ce.