| WR104 a întrebat:

Care este scopul vietii tale, de ce traiesti, pentru cine sau pentru ce?

Răspuns Câştigător
| akadeaa a răspuns:

Pentru lucrurile marunte care imi fac viata mai frumoasa.
http://www.youtube.com/watch?v=1jWDQN0h8xA

34 răspunsuri:
| DAAAAAAAAAA a răspuns:

Majoritatea au raspuns foarte vag..altii vor sa se omoare..pentru ce? Ceva imi spune ca si tu ai ganduri din astea asa ca iti voi raspunde asa: Nu face asta, gandeste-te daca vei muri unde te vei duce? cum ti-ai trait viata pe acest pamant? te-ai gandit vreodata ca ai nevoie de Dumnezeu? El iti poate veni in ajutor mai mult decat orice nimeni nu te poate ajuta mai mult ca El. Dumnezeu ti-a dat viata ca sa o traiesti pe placul Lui.Eu personal am o relatie cu Dumnezeu si el e mai mult decat orice si il simti in viata ta, incerca sa gasesti o Biblie citeste din ea, si descopera ce a facut dumnezeu pentru tine si cat de mult a suferit ca tu, ca noi, sa fim ai lui.am doar 14 ani si dumnezeu mi sa descoperit, si nu numai mie si multi altora care au cautat adevarul.Te-ai gandit vreodata unde duce aceasta lume? crezi ca daca te sinucizi te duci in rai? nici gand realitatea este ca desi multi se amagesc cu mersul la biserica din tot felul de sarbatorii o fac in zadar fiindca nu asta vrea dumnezeu de la ei, si mai e ceva intodeauana dumnezeu iti doar ce poti duce adica greutatile pe care le ai sunt in masura in care le poti duce! Multa intelepciune! Pot sa iti raspund la multe intrebari legate de acest lucru iti voi putea raspunde din experienta personala dar si a celor pe care ii cunosc! Crezi ca Dumnezeu te-a condamnat..NU! Cu El poti trai o viata fericita, familie tot ce iti doresti..si te vei simti implinit total [majoritatea iti cauta fericirea in femei si tot felul de lucruri si desi realizeaza ca lucrurile astea nu le aduc implinirea sufletului!

| WR104 explică (pentru DAAAAAAAAAA):

Multumesc pentru raspuns, un nou an fericit!
Numai bine!

| Bisea_Nicoleta_1996 a răspuns:

Cel mai de pret eu traiesc pentru familie, prietenii si cei dragi!

| anss23 a răspuns:

Chiar daca acum nu pot spune ca sunt fericita sau ca am un anumit scop in viata, traiesc in ideea ca in viitor voi gasi acel scop si voi incepe un "capitol" mai bun al vietii mele.day dreaming

Întrebări similare