Scopul meu pe acest pamant este sa traiesc frumos,sa iubesc pe Dumnezeu si pe semenii mei,sa ii aduc lauda lui Dumnezeu, si atunci cand voi parasi acest pamant, sa merg acolo unde este Domnul si mantuitorul meu pe care il iubesc.
Nu un cult sau o denominatiune ne da mantuirea, ci o relatie personala cu Dumnezeu.Trebuie sa Il primesti in inima ta ca Domn si stapan sa accepti jertfa Sa sa primesti iertarea de pacate sa ai partasie cu El in fiecare zi prin rugaciune si citirea Bibliei(Cuvantul lui Dumnezeu)sa-ti schimbi modul de viata,atitudinea, sa faci fapte bune, sa umbli in ascultare de Dumnezeu.Atunci vei fi un adevarat copil de Dumnezeu si vei primi siguranta mantuirii in inima ta.
Sa fiu fericit. Daca tu esti fericit asa fara scop precis, stai asa. Daca nu esti fericit, incearca sa traiesti in asa fel incat sa iti faca placere.
banii sunt doar un mijloc. Multi sunt nefericiti pentru ca nu au bani. Deci ca sa fii fericit, cauta sa traiesti in asa fel incat fericirea ta sa nu depinda numai de bani.
Acest exemplu este valabil si daca nu iti gasesti o prietena, sotie etc sau pentru orice alt neajuns.
Societatea noastra incepe sa iti impuna bareme precise. Domle, ca sa fii fericit trebuie sa ai 1 milion de euro, 3 femei si 20 prieteni de sprit.
Eu unul, incerc sa fiu multumit cu ce am si sa imi fac cat mai mult timp pentru lucrurile care imi plac. Daca ma enerveaza un om plec si il las, daca ma enerveaza un job demisionez, daca nu mai am bani vand apartamentul si imi iau o casa modulara sau din lemn, ma lasa nevasta plec in lume cu desaga in spate si muncesc ca zilier pentru mancare...ideea mea de fericire este strans legata de libertate, liniste, bucurie, veselie, buna dispozitie. Deci scopul meu este sa nu le pierd pe astea, cci ne-am nascut cu ele.
Daca nu ma crezi, uita-te la toti copiii sa vezi cat de fericiti si nevinovati sunt. Deci drumul meu in viata este spre recastigarea fericirii din copilarie. Eu unul cred ca oamenii in varsta au lucruri mai importante de invatat de la copii decat invers...
Vreau sa fac ceva memorabil. Sa imi ramana numele undeva, sa se stie ca am existat, dupa multi ani de la moartea mea. Cum? Inca nu stiu. Viata e plina de neprevazut, mister. Daca as sti, nu ar mai fi amuzant, nu ar mai merita sa caut. Stiu ca vreau sa fac ceva memorabil, si atat pot sa iti spun acum.
Scopuri in viata sunt multe, problema e ca de toate se alege praful. Sau nu? Vom muri si vom vedea!
Viata este un examen, degeaba avem n teluri daca o dam cotita cind iti e viata mai draga, daca altul are 7 facultati si eu 1 primeste de la dumnezeu doua perechi de aripi in plus?
Born, grow, learn, love, f*ck, cry, laugh, fun, f*ck, job, love, cry, fun, job, love, f*ck, smile, wife, kids, job, retirement, peace, die.
Scopul meu in viata e sa termin o scoala, o facultate sa imi fac o cariera si sa ma pot intretine singura, apoi ce-o vrea Dumnezeu, ii voi ajuta si eu pe apropiatii mei exact asa cum m-au ajutat si ei pe mine
Eu nu vad un scop in viata in faptul ca cresti,mananci,inveti, te insori, copii si mori.Asta face omul de rand.Eu vreau ca sa fiu cineva, ca sa traiesc si in nefiinta.Sa fac ceva maret in viata, asa incat sa fiu reamintit de oameni sau doar de familie.Pot fi amintit si daca fac un atentat terorist impotriva lui Obama dar nu in sensul asta ma refer. Cred ca ati prins voi idea...
Scopul pentru mine ar fi sa profit de ce sunt pentru a intelege de ce sunt in stare, ca mai apoi sa fac tot ce pot cat mai bine posibil. E un fel de azart fara mult sens, asa cum nu are sens nici azartul unui gamer, de a face mai mult, mai bine, ma repede. Pana ce-o fi, aceasta sete de a patrunde peste tot cat mai adanc este tot ce ma leaga de viata, tot ce imi da un sens. Din fericire, setea pare a fi interminabila. Fiindca cu cat mai multe inteleg, cu atat devin mai curioasa si mai energica.
Scopul meu in viata este sa fac tot ce imi sta in putinta ca sa ajung la Dumnezeu.pe langa asta vreau sa traiesc viata pamanteasca invatand, scriind, si indeplinindu-mi visul...sa devin egiptolog
MenCool întreabă: