anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este sensul existentei omului in univers?

14 răspunsuri:
| Nutu09 a răspuns:

Sensul existentei omului este de a fi fericit si de a lasa ceva in urma sa.

| TheDarkQeen13 a răspuns:

Scopul meu este acela de a ma mantui.Din punctul meu de vedere acesta ar fi principalul scop al oamneilor: de a se mantui. Dar din pacate in ziua de azi religia a decazut foarte mult. Cei care sunt de parere ca existam asa la intamplare sa priveasca in jurul lor si sa analizeze viata putin mai mult. O sa isi gaseasca ei singuri un scop. Numai bine! Sa traim sa ne reproducem si sa murim (in cateva decenii sau mai repede oamenii nu mai vor muri pe cale naturala adica varsta) ca orice fiinda, pentru ca prin reproducere mentinem in viata rasa umana pe aceasta planeta si in intregul univers.cand joci un joc nu prea te intrebi care este sensul ci il joci pur si simplu pentru ca iti place sau e interesant sau cine stie ce, la fel si cu viata intr-un anumit fel. Funda?

| sabin89 a răspuns:

Fluviul timpului merge tot inainte. Si impreuna cu el si noi si universul, cu tot ce este in el. Asta e sensul. N-are rost sa o iei in sens invers, de fapt nici n-ai putea.

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Universul exista datorita fiintelor care sunt constiente de acesta.

| JucărieLEGO a răspuns:

Nici nu exista vreunul din punctul lui de vedere.

| sublime89 a răspuns:

Trebuie neaparat sa existe unul?

| Inferno a răspuns:

Cunoasterea.

| Duhovnicul a răspuns:

Niciunul. Existenta noastra poate capata un sens subiectiv - pe care il dam fiecare -, dar nu avem vreun scop/ semnificatie inerent(a).

| OOOLEOOO a răspuns:

Depinde de la personalitate la personalitate.

| zurick a răspuns:

Cred ca inca nu s-a gasit raspunsul la intrebarea asta, insa la cat de curioasa este lumea, o sa se afle la un moment dat.

| lizucalisuca a răspuns:

De ce trebuie ca totul sa aiba un sens? De ce trebuie ca ceva-orice, sa aiba un sens?

| casablanca40 a răspuns:

Mi-am pus de foarte multe ori intrebarea asta si de fiecare data ajung la : existenta omului nu are nicio logica, deoarece va exista un moment in viitor in care nicio fiinta umana nu va mai exista.
Scopul omului pe Pamant este de a fi fericit

"You will never be happy if you continue to search for what happiness consists of. You will never live if you are looking for the meaning of life."
- Albert Camus

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragostea.

PS: Iti recomand filmul ''The Tree of Life''.

| Maxim96 a răspuns:

Sa se indumnezeiasca