| Luori a întrebat:

Care este sensul tău in viaţa?
Eu simt că mi-am pierdut busola.

Altfel exprimat : pentru ce trăieşti şi te trezeşti dimineaţă de dimineaţă, ştiind ca vei muri? Şi ce te face să îţi continui drumul vieţii tale?

Răspuns Câştigător
| karellen a răspuns:

De ce mai mananci, ca oricum tot ti se face foame? fiecare isi gaseste/inventeaza un sens. asta e si frumusetea vietii

18 răspunsuri:
| sunnydays a răspuns:

Si eu am perioade de astea, cand sunt cuprinsa de pesimism. nu stiu. poate micile placeri ale vietii. http://www.disperatul.com/micile-placeri-ale-vietii/

| Frrramboise a răspuns:

Pai daca nu as avea sensul meu in viata nu as mai trai, nu? fiecare avem sensul nostru si traiesc din doua motive:
1 am toata viata inainte si vreau sa traiesc fiecare clipa

2 trebuie sa posteze cineva raspunsuri stupide pe TPU, nu? asta sunt eu...happy
Sper ca nu team plictisit! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar soarele de ce rasare mereu stiind ca va apune? eu vreau sa am o batranete frumoasa, verde si un apus frumos.

| Bacemi a răspuns:

Sunt un idealist. Caut mereu sa fie mai bine ca inainte. In orice. Si incerc sa influentez cum pot in bine. Imi pastrez speranta si taria datorita prietenilor si datorita faptului ca vad ca sunt si altii ca mine.

| Flav a răspuns:

Intrebarea ta ma prinde intr-un moment extrem de prost. Azi, am trait sa vad ca omul corect nu reprezinta nimic in ziua de azi, ca-i un nimic, ca traim in societatea unde logica nu mai e logica, unde resursele morale sunt legende. Si cum poti combate toate astea cand nu poti fi ca restul? Si cum poti trece, cand vezi ca nu poti decat murdarindu-te pe maini?
Nu mi-e frica de moarte. Nici de drumul vietii mele, am (inca) incredere in mine si-n idealurile mele, in visele mele, in promisiunile pe care mi le-am facut atunci cand eram un simplu mucos in scutece.
Ce ma face sa continui? Persoanele valoroase din preajma mea, conditia de a nu deveni nu ratat, stiind ca nu mi-am implinit target-urile, sintagma puerila dar respiratoare ca altii sunt mai rau, ca nu-s ultimul, gandul ca dupa ploaia de dezamagiri va rasari curcubeul sperantei, ca sunt atatea lucruri pe care le pot face si nici macar n-am incercat sa le incep.
Eu nu mi-am pierdut busola, doar e ratacita in ulucul sufletului, dar inca nu stiu sa innot ca sa o pot gasi. Invat, invat cu timpul...

| JeSa a răspuns:

Scopul existenţei omului per Terra este de a se înmulţi şi de a-şi creşte şi consolida "sufletul", pentru a fi apt să populeze, în stare de suflet, Universul; evident acolo unde el va fi capabil, în "rai" sau în "iad".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece ai o sansa si nu o poti risipi. Iti place sa vezi oameni care se afirma prin inteligenta, aptitudini? Care isi dedica o parte din viata aratand celorlalti de ce sunt in stare? Oameni care se distreaza, se simt in al 9-lea? Da, si tu poti fi ca ei, nu esti cu nimic mai prejos. Crezi ca ei n-au trecut prin aceste obstacole, nu si-au pus aceste intrebari? Toti, la randul nostru, am trecut prin ce simti tu. Ar fi banal sa ne punem capat vietii, doar pentru ca stim ca moartea este un lucru inevitabil.
Presupunem ca exista raiul, iar tu ajungi acolo. De-acolo, ti-ar placea sa vezi activitatile altora? Ti-ar veni sa te dai cu capul de pereti, ai avea o piatra pe suflet.
O viata plina de peripetii de asteapta, intampin-o cum trebuie.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Tu mori, din tine nu mai rămâne nimic, aşa că trebuie să faci să rămână ceva. Ce poate rămâne din tine dacă nu o amintire frumoasă a celor care au rămas aici? happy
Cam în sensul ăsta merge viaţa mea.

| aliona_6797 a răspuns:

Iubirea da un sens oricarui fleac.

| Marcian a răspuns:

Eu cred ca scopul fiecaruia in viata este acela de a avea cat mai multe bucurii cu multe fapte bune si cu putine fapte rele. Familia, prietenii, mancarea, muzica, filmele, natura, povestile, cunoasterea, curiozitatea si multe, multe altele imi fac mie viata fericita si chiar de as fi deprimat, fara nici un scop sau vis tot as alege sa traiesc pentru ca n-as avea nimic mai bun de facut.Viata merita traita si poate fii foarte fericita daca stii ce te face sa fii fericit si esti capabil sa-l obtii.

Răspuns utilizator avertizat
| adrian_6103 a răspuns:

Gasesti raspunsul de care ai nevoie an Isaia 40 :28, 29, 30, 31
Daca nu ai biblie o gasesti aici www.Biblia.PentruViata.ro

| adrian_6103 a răspuns:

Iar daca vrei sa vezi pentru ce te trezesti in fiecare dimineata iti recomand sa te uiti pe Google:Crestin Informat on Vimeo acolo gasesti un video tradus in limba romana, de fapt este singurul fimat a lui Louie Giglio
bafta

| AndutzaAndu a răspuns:

Cu toţii avem un scop în viaţă pentru că dacă chiar ar fi aşa nu nici măcar nu ne-am mai fi născut, nu?! Mai devreme sau mai târziu o să ne dăm seama care este scopul nostru în viaţă.
Eu nu mi-am pierdut busola, viaţa merită trăită, indiferent cum e ea şi să încercăm să o facem să fie şi mai bună. happy

| ely92music a răspuns:

Sensul meu in viata e Dumnezeu. Cred ca asta spune totul...

| frumuselul a răspuns:

Hei ce inseamna pesimismul aceste! viata este f frumoasa daca sti sa profiti de ea! capul sus unde sint visurile tale sperantele tale! ma doare sufletul desi nu te cunosc sa te aud vb asa! daca te pot ajuta cu ceva sint aici! lucian bucuresti. m-ai impresionat f tare incit iti dau ne meu sa putem vb. da-mi un semn. 0762285003.

| RUMBURAK a răspuns:

Ca sa-mi slefuiesc sufletul.sa fiu mereu pozitiv si optimist.si sa traiesc fiecare clipa cu drag sperand ca atunci cand voi muri aici voi fi viu in alta parte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In viata mea cel mai important este credinta. eu cred ca viata de dincolo. pageturner@naver.com

Întrebări similare