| Măcrin a întrebat:

Care este soluţia care rezolvă toate problemele umanităţii?

propune o solutie(metoda, varianta) care sa rezolve absolut toate problemele(dragoste, mâncare, resurse, orice problemă).

doar o singura solutie!

Răspuns Câştigător
| MeScorpion a răspuns:

Una ar fi Dumnezeu.(Viata ar avea un sens )
Si cealalta ar fi o bomba nucleara. (Care ne-ar rezolva toate problemele )

11 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Singura solutie este sa cauti la chimicale o solutie care sa contina coagulant sanguin. N-am glumit si n-am fost nici ironic. Cu aceasta solutie rezolvi orice problema a umanitatii. Solutionare=eradicare, in cazul asta.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Mâncare = măcrin.

| AvalohAlyn a răspuns:

Nu exista acea solutie.Tu ceri perfectiune iar ea nu exista decat la Dumnezeu si de aceea nu exista solutie in randul umanitatii, oamenilor.
Dar as zice ca viata de apoi le rezolva pe astea, cred eu.

| mihaibrasov a răspuns:

Ii punem pe toti copiii din China sa sara in acelasi timp. Drept urmare pamantul va iesi de pe axa sa si planeta va muri foarte repede. Scapam astfel de griji si nevoi. Eu solutie mai buna decat asta nu vad.

| NoChanceForUs a răspuns:

@Smith vezi ce faci cu ONU si nazismul...
Macrine, m-ai dat gata.Crezi ca ar putea exista asa ceva? Singura solutie care sa ne scape se numeste *Nuclear bomb*.Sau expulzarea noastra dincolo de exosfera.

| WR104 a răspuns:

Exista perfectiune pentru cine vrea sa o vada iar cel ce o cauta si astazi nu o sa o gaseasca niciodata.Hai sa ne gandim la bani.Ce am face noi fara bani.unde am fi fost acum daca banii nu ar fi fost inventati. Oare cum ne-am procura hrana si toate acele bunuri de care avem nevoie pentru a trai in fiecare zi. Poate ar trebui sa ii intrebam pe acele milioane de oameni care mor de foame si de boli din tarile mai putin bogate.aa da stai.sunt morti ca nu au avut banii sa isi procure hrana si medicamante. Oare daca ma pun in mijlocul strazi fara bani si acte in buzunare o sa ma ridice cineva...normal ca nu, nu ai banii.nu ai nimic.nu existi.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei raspuns de fundita? Dumnezeu.
Raspunsul meu... uraniu, asta asa... indeplinind o profetie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singura solutie este intelegerea profunda care ajuta la transcederea problemelor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubire.este singura solutie.dar nu cea trupeasca, fizica. iubirea spirituala totala.

Întrebări similare