Daca ceea ce scriu aici ma defineste ca persoana, atunci nu mai scriu, ca nu vreau sa las o impresie gresita. Oricum, nu-mi iau visele in seama, ci ma rezum la visuri.
La ce vise au unii, din cei ce au postat inainte, cred ca un recent vis de-al meu, este sa mor.
Sa iubesc foarte mult, sa am credinta foarte puternica si sa am sanatate maxima.Cred ca e cel mai important.Un vis sau un moft ar mai fi sa vizitez Parisul candva...dar nu se stie...
Oricum dorintele mele mai mari sunt cele de mai sus.
@FemeiadeServiciuTPUro...pai cred ca de la asta :
http://www.1stoppostershop.com/......copter.jpg
Să-i văd fericiţi pe cei din jurul meu pe care acum îi văd suferind...nu prea am visuri legate de mine.
Sa il intalnesc pe Ian Somerhalder
dar e doar un vis, stiu ca asta nu se va intampla niciodata...
Să fiu liberă.Un fel de marinar pe un micuţ iaht cu pânze neapărat (să nu depind de motorină). Ocean cât cuprinde cu ochii. Azi aici, mâine dincolo. În funcţie de cum bate vântul. Un cer mare plin de stele, noaptea.Şi enorm de mult timp să stau să-l privesc.Liniste...să am timp de toate întrebările de pe lume.Acum de când cu maniile online, aş mai adăuga şi o conexiune la internet. Ca un fel de punte către lume. Un dialup, ceva să mă conectez, să arunc rapid un ochi pe ultimele noutăţi şi să bloguiesc din mijlocul Pacificului că e la modă.
Ori asta...ori medic veterinar.
Visul meu e poate putin exagerat dar totusi este un vis si cine stie cand ar putea deveni realitate asa ca voi scrie
-sa ma stabilesc in coreea
-sa ii intalnesc pe SHINee
Visul meu e sa fiu o pisica.La fel ca si Garfield.Si sa am un stapan dragut si bland.Si la moda, desigur! Si-as dori sa ma relaxez toata ziua in vila gigantica.Si sa am botosei si un plovaras din lana si blana de leoparzi.Si sa pot zbura.Si sa mai fiu printesa pisicilor.
Mi-ar placea foarte mult sa fiu o pisica rasfatata pe scurt!
Visul meu?
Sa termin liceul si sa plec in SUA sa-mi continui studiile (la medicina, vreau). Dupa care sa devin un doctor care isi stie meseria, sa am o familie nu foarte mare, dar foarte unita, sa am niste copii adorabili, sa am o casa in care seara sa vin si sa ma relaxez, sa am un sot minunat, dar toate astea mai pe urma. Acum vreau sa ma insanatosesc si sa am credinta in Domnul.
Hmmm..., vise sunt multe, insa toate la timpul lor...
Visul meu este sa vizitez toata Europa (pe jos sau cu masina) si pana la urma sa ma stabilesc in Germania? dar visiul tau care e?
Visul meu este unul simplu si obisnuit. Asadar, sunt o persoana simpla si obisnuita, nu?
Visul meu e sa termin generala cu bine. Sa am o medie suficient de mare pentru a intra la liceul dorit. Visez la o minune sa imi repare mediile de 7 si aceea de 6 (e rusinos, avand in vedere ca am fost premianta pana acum si nu am mai avut asa mici) ca sa nu imi strice visul de mai sus. Am doar 14 ani, nu pot sa spun ceva gen : sa am o vila cu piscina, multi bani si un sot perfect, bla bla, astea vin cu timpul si cu munca. Sau sa zbor (adica sa am aripi, nu cu avionul) sau ceva imposibil, lumea asta e asa de nasoala incat...
Visul meu este sa fiu bagata in seama si sa ma placa si pe mine cineva. Life is a dream so true n_n
Visul meu e sa ma placa si sa ma iubeasca si pe mine cineva cu adevarat . si sa pot controla legile gravitatiei
Visul meu este sa studiez la o facultate de drept din germania si apoi sa fac csm-ul pentru a deveni judecator. Acolo as vrea sa imi infiintez o familie deoarece sunt constienta ca nu prea am sanse in aceasta tara minunata care are conducatori ce merita omorati cu multa cruzime. Desi nu am o stare financiara extraordinar de buna si nici foarte proasta mie mi-e ciuda pe acesti oameni!