Se gaseste otrava de sobolani in magazinele specializate.Sunt in cutii cu mai multe „doze". Cred ca se numeste Raticid, uite cum arata:
https://www.google.ro/......ps?/search
Continutul din acel pliculet il rupi in bucati mici.Pui farfurioare sau capace de borcane pe traseul unde banuiesti ca circula sobolanii si in capace pui cate 2-3 bucatele, Astfel incat dintr-un pliculet sa ajunga la 3 capace. Sobolanii simt acel miros puternic si sunt atrasi mananca si apoi pleaca.Tu verifici zinic in ce ai pus otrava si adaugi.azi,maine,poimaine,pana vezi ca nu -sau mai atins de otrava.Din moentul asta sobolanii sunt bolnavi. otrava are proprietatea de ale inchega sangele in ei.Atentie,ca ei vor incepe sa iasa afara din dorinta de a avea aer, sangeke coagukanduse in ei ii face sa iasa afara. Eu am gasit si prin curte sobolani abia tarandu-se, deci daca ai pasari sau altceva, mare atentie.In magazii e ok, dar ei pot iesi si in curte. Cauta denumirea corecta, ca eu am uitat cum se numeste acea otrava.
Poti sa pui otrava sau sa faci curse pentru sobolani. Poti sa cauti pe Youtube cum sa faci curse pentre sobolani si, soareci
Daca esti norocos precum sunt eu sa am o nevastuica in curte sau otravuri pentru rozatoare